Лідер збірної Албанії - про матч з Україною: Ми намагалися грати у свій футбол

Крістьян Аслані задоволений перемогою своєї національної команди.
8 вересня, 10:45
Крістьян Асллані / Getty Images
Крістьян Асллані / Getty Images

Збірна Албанії неочікувано обіграла національну команду України на старті нового розіграшу Ліги націй. Албанці першими пропустили, але зуміли двічі вразити ворота Анатолія Трубіна.

Читайте також: Провальний старт України в Лізі націй в огляді матчу з Албанією: відео голів і найкращих моментів

Футболіст збірної Албанії Крістьян Асллані підбив підсумки поєдинку, заявивши, що його національна команда намагалась грати у свій футбол проти України:

"Ми домоглися перемоги на виїзді над командою, яка дуже добре грає у футбол. До цього в нас було багато матчів без перемог.

Це була перша гра, ми добре почали і тепер на крок попереду. Ми знали, що буде складно, але намагалися грати у свій футбол. Могли б зробити більше в атаці, але заробили три очки, тому все інше не так важливо. Нам потрібна була ця перемога, ми щасливі.

Боротьба наприкінці з Манайєм за виконання штрафного? Я дуже добре дружу з Рейєм, мені було прикро, але це залишилося на полі. Я був засмучений, тому що я так люблю виконувати штрафні удари, які я тренував із самого дитинства. Але в нього теж хороший удар. Я погано відреагував, тому що засмутився. Кілька хвилин не вистачило, але з Рейєм конфлікту немає. Ми тоді пожартували: немає проблем, але я проб'ю наступний штрафний", - цитує Асллані видання Panorama Sport.

Нагадаємо, наступний матч наша національна команда проведе у вівторок, 10 вересня. Україна зустрінеться з командою Чехії, яка у першому турі розгромно програла грузинам (4:1).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK