"Це не провал, а наш рівень": Леоненко не став мовчати після поразки збірної України в Лізі націй

Віктор Леоненко звернувся до Сергія Реброва.
8 вересня, 16:55
Україна - Албанія / УАФ
Україна - Албанія / УАФ

Національна збірна України провально почала новий розіграш Ліги націй - підопічні Сергія Реброва мінімально поступились команді Албанії (1:2) у номінально домашньому матчі.

Читайте також: Мілевський назвав головну проблему збірної України після провального старту в Лізі націй

Колишній футболіст Віктор Леоненко у своєму стилі підбив підсумки матчу, заявивши, що такий нинішній рівень нашої команди:

"Це не провал, а наш рівень. Я взагалі не зрозумію, чому багато хто вважає, що в нас найкраща збірна за всю історію. Найкраща збірна три удари у площину воріт з Албанією не робить.

Ми звикли грати в даремний контроль м'яча. Реброву треба шукати проблему – чому немає моментів. Якщо немає моментів, це означає, що гравці у нас не особливо хороші. Нехай вже краще тактика на контратаках буде, ніж ось це ось перекочування.

Ребров повинен пам'ятати, як Барселона возила Динамо в наш час, але навіть тоді у нас були моменти. А зараз – нічого!

Я не збираюся матюкати нашу збірну, але Реброву треба робити висновки і думати, як створювати моменти. Нам треба або сміливіше грати, або змінювати футболістів. Можливо, слід грати з двома нападниками.

А то в нас купа півзахисників, а Судакова, Бражка і Шапаренка взагалі не було видно. Я розумію клуби. Вони хочуть дорого продати своїх футболістів і тому їх хвалять, але після матчу з Албанією Судаков і Шапаренко точно подешевшають.

Говорили-говорили про те, щоб не повторити результат із Румунією, і в підсумку 1:2 програли, а могли і з більшим рахунком поступитися", - цитує Леоненка Sport. expres.

Нагадаємо, наступний матч наша національна команда проведе у вівторок, 10 вересня. Україна зустрінеться з командою Чехії, яка у першому турі розгромно програла грузинам (4:1).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK