Франція - Бельгія 2:0: огляд матчу та результат гри 09.09.2024

Команда Доменіко Тедеско знову не вразила, а "триколірні" без своїх лідерів видали хороший поєдинок.
9 вересня, 23:47
Збірна Франції / Getty Images
Збірна Франції / Getty Images

У понеділок, 9 вересня, в Ліоні на Парк Олімпік Ліонне відбувся матч другого туру групи А2 Ліги націй, в якому Франція приймала Бельгію.

Головний тренер "Les Bleus" Дідьє Дешам вирішив надати відпочинок деяким лідерам своєї команди, таким як Тео Ернандес, Антуан Грізманн і Кіліан Мбаппе - ця трійця залишилася на лавці запасних.

Але і без них у французів знайшлися герої, які принесли своїй країні перемогу над нещодавнім суперником збірної України по Євро-2024.

У середині першого тайму Рандаль Коло Муані вивів господарів поля вперед. Він опинився першим на м'ячі після того, як Кун Кастельс впорався з ударом Усмана Дембеле. З близької відстані форвард переправив м'яч у сітку.

А після перерви вінгер ПСЖ усе-таки зміг стати автором гола: отримавши м'яч уже в штрафному, він змістився до центру і потужно пробив у дальню "дев'ятку".

Незабаром на полі з'явилися і Грізманн з Мбаппе, але на рахунок вони ніяк не вплинули. Не вплинули на нього і гості, які знову провели невиразний матч.

За рахунок перемоги Франція обійшла Бельгію в таблиці завдяки перемозі в особистій зустрічі - у команд ідентичні показники очок, а також забитих і пропущених голів.

Читайте також: Італія розправилася з Ізраїлем у Лізі націй

Статистика матчу Франція - Бельгія другого туру Ліги націй

Франція - Бельгія 2:0
Голи: Коло Муані, 29, Дембеле, 57.

Очікувані голи (xG): 2.70 - 0.82
Володіння м'ячем: 45% - 55%
Удари: 24 - 10
Удари в площину: 9 - 4
Фоли: 8 - 9

Франція: Меньян - Кунде, Саліба, Упамекано, Дінь - Канте (Фофана, 90+4), Коне, Гендузі (Грізманн, 79) - Дембеле (Олісе, 79), Тюрам (Барколя, 67), Коло Муані (Мбаппе, 67).

Бельгія: Кастельс - Фас, Дебаст, Теат, Кастань (Меньє, 82) - Тілеманс (Мангала, 60), Онана, Доку (Дюранвіль, 82), Де Брюйне, Лукабакіо (Бакайоко, 60) - Опенда (де Кетеларе, 69).

Попередження: Коне, Дінь - Опенда, Тілеманс.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK