Сидорчук розповів, кого не вистачає національній збірній України

У збірній сумують за Сергієм Кривцовим.
10 вересня, 11:55
Getty Images
Getty Images

Вже сьогодні, 10 вересня, національна збірна України проведе матч другого туру групового етапу Ліги націй проти команди Чехії.

Читайте також: Мудрик у списку: опубліковано заявку збірної України на матч з Чехією в Лізі націй

Гравець "синьо-жовтих" Сергій Сидорчук, заявив, що у колективі не вистачає колишнього захисника донецького Шахтаря Сергія Кривцова, який нині виступає в MLS.

"Він дуже сумує за збірною. І нам його дуже не вистачає, тому що це душа компанії. З ним завжди весело. Для мене це друг, з яким ти можеш поспілкуватися чи поцікавитися його поглядом на ту чи іншу ситуацію.

Звичайно, його не вистачає збірній, але всі ми розуміємо, що це (МЛС - прим.), напевно, інша планета. Коли він тільки перейшов туди та літав, то дуже важко для нього це було: в них продовжується чемпіонат, перельоти, дуже велика різниця в часових поясах.

Він прилітав в збірну на 10 днів, повертався, йому потрібно було адаптуватися, знову летіти - важко. Але нам його не вистачає", - цитує Сидорчука портал ВЗБІРНА.

Нагадаємо, матч Чехія - Україна відбудеться сьогодні, 10 вересня. Старт зустрічі заплановано на 21:45 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK