Степаненко знайшов причини поразки від Чехії в Лізі націй: Буває таке у футболі

Півзахисник "синьо-жовтих" поскаржився на суддівство матчу.
11 вересня, 07:41
Тарас Степаненко / Getty Images
Тарас Степаненко / Getty Images

Національна збірна України поступилась команді Чехії у матчі другого туру групового етапу Ліги націй (3:2). Підопічні Сергія Реброва зазнали двох поразок на старті турніру.

Читайте також: Ребров - про свою можливу відставку: Почекайте трішки

Півзахисник "синьо-жовтих" Тарас Степаненко підбив підсумки гри, пояснивши, чому не вдалося обіграти національну команду Чехії:

"Думаю, десь у нас зараз є якась невпевненість, коли немає результату. Скажемо так, ми намагаємося десь грати простіше, щоб не отримувати голи, а виходить, що сьогодні нам забили з двох аутів.

Ми готувались, що там чехи будуть кидати аути, розбирали, і ми отримуємо два голи з аута. Так само готувалися на стандартах з албанцями і отримуємо гол.

Буває таке у футболі, як і в житті у людей, коли ти щось робиш, але не все виходить, і ти починаєш шукати в собі, в команді, намагаєшся грати простіше, більш сконцентровано, намагаєшся десь компенсувати якусь красу футбольну якоюсь прагматичністю.

Я скажу так, що всі гравці, які в національній збірній, – це гравці високого рівня, гравці, які звикли грати під тиском, вже не один рік під тиском грають. І це нормально, що нас критикують – десь правильно, десь неправильно.

Читайте також: Зінченко: Прошу не перекладати провину за поразку на тренера чи когось індивідуально

Пенальті? Там VAR і такий момент… Як на мене, це не пенальті. Я кажу: у нас як шотландці судять… Пам'ятаю, ми грали зі словаками, Пятов гол забив, суддя фол свиснув (матч відбору до Євро-2016).

І зараз. Такий момент: м'яч летить, там боротьба, м'яч влучає у плече, може, десь у передпліччя небагато. Він не вплинув на жодний момент", - цитує Степаненка портал Трибуна.

Нагадаємо, нині квартет України в Лізі націй очолює національна збірна Грузії, яка здобула дві перемоги у стартових матчах турніру. Наша збірна перебуває на останньому місці своєї групи.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK