Маркевич - про поразку України в матчі з Чехією: Вже не було такого жаху, як з Албанією

Мирон Богданович знайшов позитив у поразці національної команди.
11 вересня, 12:24
Чехія - Україна / УАФ
Чехія - Україна / УАФ

Національна збірна України поступилась команді Чехії у матчі другого туру групового етапу Ліги націй (3:2). Підопічні Сергія Реброва зазнали двох поразок на старті турніру.

Читайте також: Чехія - Україна 3:2 відео голів та найкращих моментів матчу Ліги націй

Легендарний український фахівець Мирон Маркевич оцінив гру нашої команди проти Чехії, порівнявши її з матчем проти Албанії:

"Відчувалося, що після стартової невдачі з албанцями в збірній відбувся «розбір польотів», але вдалося позбутися далеко не всіх помилок. Це й вплинуло на підсумковий результат.

Відповім ствердно, хоча чехи діяли агресивно, але в першому таймі їм перешкодили грати в своєму стилі. А проведені заміни в другому таймі дозволили нашим хлопцям додати й вони були близькі, аби врятуватися від поразки. Принаймні, вчора не були такими безнадійними, як в поєдинку з албанцями.

Знову була нервозність біля наших воріт після верхових передач. Добре, що гості подбали, аби їх було небагато, але згадайте, як господарі забивали свої голи в першому таймі. Особливо прикро за другий, пропущений вже в компенсований час. Значить банально забракло концентрації. Як бачите, є над чим працювати", - цитує Маркевича Sport.ua.

Нагадаємо, нині квартет України в Лізі націй очолює національна збірна Грузії, яка здобула дві перемоги у стартових матчах турніру. Наша збірна перебуває на останньому місці своєї групи.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK