"Дайте гарантію": екс-голкіпер збірної України заговорив про відставку Реброва

Юрій Вірт підтримав Сергія Станіславовича.
11 вересня, 13:24
Сергій Ребров / Getty Images
Сергій Ребров / Getty Images

Збірна України провалила старт нового сезону Ліги націй. Наша національна команда поступилась Албанії (1:2) та Чехії (2:3), що викликало обурення у багатьох уболівальників, які вимагають відставки Сергія Реброва.

Читайте також: Ребров - про свою можливу відставку: Почекайте трішки

Колишній воротар "синьо-жовтих" Юрій Вірт підтримав Сергія Станіславовича, знайшовши позитив в його роботі:

"Думаю, що аналіз повинен бути – постаратися змінити гру в плані того, щоб починати агресивно діяти з перших хвилин проти таких команд. Ми за іменами не поступаємося Албанії, Чехії чи Грузії.

Просто хотілося б бачити збірну, яка налаштована на гру з перших хвилин. От якщо буде так починати агресивно діяти, коли переводитиме м’яч на половину поля суперника та там закриватиме його, тоді побачите зміни. Є місяць часу – тренерський штаб на чолі з Ребровим проаналізує, та ми побачимо в першу чергу інший результат та більш агресивну гру.

Звичайно, не можемо міняти тренерів після двох поразок. Є чітке завдання перед Ребровим – потрапити на ЧС-2026. Думаю, все тільки починається – у нас є два турніри. Дайте мені гарантію, що завтра прийде інший тренер замість Реброва – і команда все виграє. Це тільки початок нового дворічного циклу. Взагалі не потрібно зараз про це говорити. Сьогодні є криза результату. Впевнений, що команда зможе вийти з цієї ситуації. Найголовніше – разом з результатом ще показувати такий агресивний футбол", - цитує Вірта Трибуна.

Нагадаємо, нині квартет України в Лізі націй очолює національна збірна Грузії, яка здобула дві перемоги у стартових матчах турніру. Наша збірна перебуває на останньому місці своєї групи.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK