"Бачимо перспективи та повністю довіряємо Реброву": Шевченко - про виступи збірної України

Президент УАФ розповів про головну ціль національної команди на дворічний цикл.
11 вересня, 17:48
Андрій Шевченко / Getty Images
Андрій Шевченко / Getty Images

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко поділився думками про вересневі матчі молодіжної та національної збірних України.

За його словами, провальний старт головної команди країни в Лізі націй не вплине на тренера Сергія Реброва, якому повністю довіряють.

Читайте також: Ребров - про поразку України: Сьогодні до гравців немає жодних зауважень

"Хочу привітати молодіжну збірну України (U-21) із виходом на чемпіонат Європи. Команда Унаї Мельгоси показує дуже хороший результат у групі, вигравши всі матчі.

Вдячний Сергію Реброву, під керівництвом якого ми бачимо прогрес у роботі та результатах усієї вертикалі збірних.

Попереду в нас окрім молодіжного Євро - чемпіонат світу (U-20), куди пробилася команда Дмитра Михайленка. Разом із виходом на Євро дорослої збірної ми маємо комплексний успіх у роботі тренерської команди, яка зараз працює із нашими збірними.

Саме тому ми бачимо перспективи в обраному векторі роботи та повністю довіряємо Сергію Реброву. У нього є карт-бланш на втілення ідей та експерименти.

Невдалі результати на старті Ліги націй не змінять нашої стратегії. Задача УАФ - сприяти виконанню глобальної цілі - виходу національної збірної на чемпіонат світу. Ми лише на старті дворічного циклу й оцінюємо роботу збірних комплексно. Попереду в Сергія Реброва та його команди багато роботи і ми продовжуємо його підтримувати", - наводить слова Шевченка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, що після двох поразок від Албанії та Чехії на старті Ліги націй збірна України посідає останнє місце у своїй групі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK