"Працював, щоб потрапити сюди": Півзахисник Олександрії - про дебютний виклик у збірну України

Іван Калюжний поділився емоціями від запрошення до національної команди.
8 жовтня, 18:26
Іван Калюжний / ФК Александрия
Іван Калюжний / ФК Александрия

Півзахисник Олександрії Іван Калюжний прокоментував дебютний виклик у збірну України на матчі Ліги націй проти Грузії та Чехії.

"Потроху починаю звикати до того, що я в національній команді, але повністю це відчуття прийде, думаю, на першому тренуванні. Коли мені зателефонували і сказали, що довикликають у збірну, був схвильований, звичайно. Це була моя мрія. Я працював і намагався робити на полі все, що від мене залежить, щоб потрапити сюди". 

Читайте також: "Телефон із рук випав": лідер Полісся оцінив дебютний виклик до збірної України

"Першими про мій виклик дізналися партнери по команді та тренер. Вони ж мене першими і привітали. Якщо чесно, то багатьох збірників я знав і раніше. Перетиналися і в київському Динамо, і в академії Металіста. Із Романом Яремчуком, Богданом Михайліченком, Олександром Тимчиком. Знаю багатьох, однак давно з ними не спілкувався. 

На цьому зборі хочеться показати себе, тренуватися й допомогти національній команді. Уже отримав ігровий номер- 18-й. Усе йде дуже добре", - наводить слова Калюжного офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, що збірна України 11 жовтня у Познані проведе матч Ліги націй проти Грузії, а 14 жовтня у Вроцлаві зустрінеться з Чехією. Обидва поєдинки розпочнуться о 21:45 за київським часом.

Раніше повідомлялося, що збірна України розпочала підготовку до матчів Ліги націй. 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK