"Повинні показати інший рівень": Ребров оцінив налаштування гравців на матч з Грузією

Тренер збірної України розповів, на що очікує від найближчого поєдинку Ліги націй
Вчора, 16:25
Сергій Ребров / Getty Images
Сергій Ребров / Getty Images

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував майбутній матч третього туру групової стадії Ліги націй проти Грузії.

Наставник "синьо-жовтих" запевнив, що гравці розуміють відповідальність поєдинків за національну команду.

Читайте також: "Він знає мою позицію": Ребров пояснив, чому не викликав Ярмоленка до збірної України

"Ми програли два перші поєдинки. Звичайно, ми повинні показати інший рівень, іншу віру в результат. Говорячи про Лігу націй, то вона прийшла на зміну товариським матчам, коли тренерам було легше перевіряти кандидатів. Тепер ці ігри офіційні. Гравці розуміють, що кожен матч на рівні національної збірної - велика подія для нашої країни. У наступних двох матчах ми не можемо говорити лише про результат, а й маємо говорити про бажання, завзятість, те, як ми граємо за країну. Для мене Ліга націй - це більше підготовка до кваліфікації. Але, звичайно, цей турнір також дає шанс потрапити у плей-оф відбору на чемпіонат світу.

Я не можу сказати, що ми не хотіли виграти два попередні матчі. Якщо пригадати гру проти Чехії, то ми завдали 20 ударів по воротах, а не лише контролювали м’яч. Наприклад, ми аналізували матчі Євро, коли команди пробивали 15-16 разів і вигравали. На жаль, ми поступилися, але ми намагалися перемогти. Так, ми програли дві гри, але ми дивимося вперед. Звичайно, завтра ми намагатимемося виграти матч проти Грузії, показати наш рівень", - наводить слова Реброва офіційний сайт УАФ.

Збірна України 11 жовтня у Познані проведе матч Ліги націй проти Грузії, а 14 жовтня у Вроцлаві зустрінеться із Чехією. Обидва поєдинки розпочнуться о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Україна - Грузія.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK