"Я більше ніколи не гратиму в Бразилії": Причини, чому Вілліан розірвав контракт з Корінтіансом

Гравець не став миритися із постійними погрозами.
2022 г., 16 серпня, 16:07
Вілліан / Getty Images
Вілліан / Getty Images

Через рік після повернення додому екс-гравець донецького Шахтаря і Челсі Вілліан розірвав контракт з Корінтіансом. Як виявилось, причини були зовсім не футбольними.

"Він розірвав контракт, - сказав експерт talkSPORT Тім Вікері. "У нього був контракт з Корінтіансом до кінця наступного року. На полі все йшло не так катастрофічно і не так погано, як його період в Арсеналі. Він, можливо, трохи розчаровував, але мав свої ігри".

"Але він іде не тому. Він сказав: "Я ніколи більше не гратиму в Бразилії, я не хочу цього." За ці 15 років, що його не було в Бразилії, атмосфера бразильського футболу змінилася частково через соціальні мережі, і він неодноразово отримував погрози у соціальних мережах".

Читайте також: Корінтіанс має намір придбати екс-футболіста Шахтаря

"З самого початку він говорив: "Це неприйнятно", говорячи про погрози в його соціальних мережах, соціальних мережах його дружини, його двох дочок, його батька та сестри, і він сказав: "Я не збираюся миритися з цим".

Він також повідомив про причини свого рішення, опублікувавши відповідний пост в Instargam.

"Прощаючись сьогодні з Корінтіанс, я хочу подякувати клубу за можливість знову одягнути цю футболку та вболівальників, які багато в чому підтримували мене".

"На жаль, через постійні погрози, від яких страждали я і моя сім'я, я прийняв рішення розірвати контракт, розуміючи, що так буде краще для мене і клубу. Я бажаю клубу всього найкращого, і нехай Бог благословить усіх".

Пізніше він сказав в інтерв'ю для Globe Esporte, що повернувся не для того, щоб йому погрожували.

"Коли Корінтіанс програвав матч або я грав погано, моїй родині загрожували смертю. Спочатку вони націлювалися на мою дружину та дочок, через деякий час мій батько та сестра також були засипані повідомленнями".

Минулого сезону 34-річний Вілліан взяв участь у 34 поєдинках. На його рахунку 1 гол та 4 результативні передачі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол Вілліан Корінтіанс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK