Ефект Роналду: соціальні мережі Ан-Насра розриваються від напливу фанатів португальця

Почалася очікувана міграція шанувальників Кріштіану.
2022 г., 31 грудня, 13:17
Фанати вітають Роналду / Getty Images
Фанати вітають Роналду / Getty Images

У п'ятницю, 30 грудня, сталося те, що мало статися, по суті, ще минулого літа - Кріштіану Роналду залишив європейський футбол і перейшов у саудівським Ан-Наср.

За повідомленнями різних джерел, у складі своєї нової команди 37-річний португалець зароблятиме по 200 мільйонів євро на рік до літа 2025 року.

Ан-Наср усвідомлено пішов на такі витрати, знаючи, що прихід такої зірки, як Роналду, підніме інтерес та статус клубу. І це справді так.

Ще до оголошення про підписання контракту з Кріштіану, акаунт саудівського колективу в Instagram налічував менше ніж 900 тисяч підписників.

За неповний день після оголошення акаунт отримав багатомільйонну надбавку у вигляді особистих фанатів португальського форварда. З кожною хвилиною кількість підписників лише зростає.

Згідно з розкладом матчів Ан-Насра, Кріштіану Роналду зможе дебютувати за свою нову команду вже на старті січня, якщо не станеться щось непередбачуване.

За словами самого Роналду, він "щасливий здобути новий досвід в іншій лізі та іншій країні", а бачення Ан-Насра його "дуже надихає".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK