Аль-Ахлі - Реал 1:4: огляд матчу та результат гри 08.02.2023

Андрій Лунін допоміг "бланкос" вийти у фінал турніру, де він може виграти новий для себе трофей.
2023 г., 8 лютого, 23:15
Реал Мадрид / Getty Images
Реал Мадрид / Getty Images

У середу, 8 лютого, у Рабаті на Стад Мулай Абдула відбувся півфінальний матч клубного чемпіонату світу між єгипетським Аль-Ахлі та мадридським Реалом.

Через нещодавню травму Тібо Куртуа, свою другу поспіль появу у стартовому складі отримав Андрій Лунін.

За кілька хвилин до кінця першого тайму Вінісіус обікрав захисника біля штрафного майданчику єгиптян та перекинув воротаря, що вибіг, подарувавши лідерство іспанцям. Відразу після перерви бразилець міг оформити дубль, але він не зміг переграти воротаря. Натомість першим на м'ячі опинився Федеріко Вальверде, який подвоїв перевагу Реалу.

У середині другої половини Аль-Ахлі відіграв один м'яч, реалізувавши пенальті (Лунін, на жаль, виявився безсилим). Під завісу зустрічі Лука Модрич отримав можливість відповісти своїм 11-метровим, але хорват не зміг переграти голкіпера, залишивши інтригу живою.

Питання про переможця зустрічі все ж таки зняв Родріго, який на пару з Дані Себальосом організував гарну комбінацію з наступним голом бразильця з близької дистанції.

Остаточний рахунок встановив молодий Серхіо Аррібас, який замінив Вінісіуса. Вийшовши на 90+8 хвилині, 21-річний іспанець одразу забив гол, чим повеселив Карло Анчелотті.

У фіналі Реал зустрінеться із саудівським Аль-Хілялем, який днем ​​раніше у не менш результативному матчі обіграв бразильський Фламенго. Фінал відбудеться у суботу, 11 лютого. Початок зустрічі – 21:00 за київським часом.

Статистика матчу Аль-Ахлі - Реал півфіналу клубного чемпіонату світу

Аль-Ахлі - Реал 1:4
Голи: Маалул, 65 (пен.) - Вінісіус, 42, Вальверде, 46, Родріго, 90+2, Аррібас, 90+8.

Володіння м'ячем: 38% - 62%
Удари: 13 - 18
Удари в площину: 5 - 11
Фоли: 10 - 6
Атаки: 76 - 147

Аль-Ахлі: Ель-Шенаві - Метвалі, Маалул, Абдельмонем, Хані - Абделькадер, Ель Шахат (Мохамед, 75), Дьєнг (Фатхі, 61), Ель Соліа, Афша (Кахраба) - Шеріф (Тау, 61).

Реал: Лунін - Начо, Рюдігер, Алаба, Камавінга - Модрич (Одріосола, 90+5), Чуамені, Кроос (Себальос, 77) - Вальверде, Родріго (Маріано, 90+5), Вінісіус (Аррібас, 90+8).

Попередження: Абдельмонем - Чуамені.

На 87-й хвилині Модрич не реалізував пенальті (воротар).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK