"Чисте везіння": Агуеро розкритикував Роналду, знову порівнявши його з Мессі

Екс-форвард Манчестер Сіті вкотре "закопав" португальця.
2023 г., 13 квітня, 18:32
Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі / Getty Images
Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі / Getty Images

Легенда Манчестер Сіті Серхіо Агуеро заявив, що Ліонель Мессі є кращим бомбардиром, ніж Кріштіану Роналду, повідомляє Mirror.

Нещодавно Мессі побив рекорд Роналду за кількістю голів у європейському футболі, забивши свій 702-й гол у матчі Ніцца – ПСЖ (0:2). В результаті відновилися спори про те, який гравець кращий, і Агуеро втрутився в цю суперечку під час стріму на Twitch.

Спостерігаючи за добіркою найкращих голів Роналду та Мессі, Агуеро підтримав свого кума, заявивши, що Роналду забиває лише зі штрафного та на чистому везінні.

"Погляньте, звідки він забиває", - сказав Серхіо. "Та гаразд. Всі голи зі штрафних і на чистому везінні. Всі м'ячі Мессі летять по кутах. Що робить Роналду? (У його голах) винен воротар. Я думаю, що у Рауля голи кращі, (Карім) Бензема, я думаю, у нього є кращі голи".

"Скільки голів зі штрафних було показано? З ТОП-20 голів Роналду 15 були штрафними. У 15 із 20 найкращих голів Мессі Лео обігравав п'ятьох гравців".

Агуеро також заявив, що Роналду "не може зрівнятися з Мессі", і заявив, що його гол з 40 метрів у матчі Ліги чемпіонів проти Порту в 2009 році, який того ж року отримав премію Пушкаша, був викликаний "помилкою воротаря".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK