Глава Саудівської ліги: Прихід Моуріньо допоможе нам зробити якісний стрибок уперед

Португалець може стати першим тренером подібної величини, який перебрався до Саудівської Аравії.
2023 г., 15 жовтня, 21:03
Жозе Моуріньо / Getty Images
Жозе Моуріньо / Getty Images

На тлі поганих результатів Роми на старті нинішнього сезону її головний тренер Жозе Моуріньо натякнув, що, можливо, після римлян йому варто поїхати працювати до Саудівської Аравії.

Глава Саудівської професійної ліги (СПЛ) Карло Нохра прокоментував розвиток футболу в країні, а також слова португальського наставника.

"Багато хто думає, що футболісти приїжджають до нас тільки з економічних причин. Зрозуміло, що гроші не пахнуть, але економічний фактор не єдиний, який рухає гравцями", - цитує чиновника Альфредо Педулла.

"Вони зрозуміли, що в СПЛ є конкретний, довгостроковий проект. Ми доклали великих зусиль на ринку. Ми працюємо над інфраструктурою, персоналом, ЗМІ, ринком, організацією".

"Це величезна робота, але в її основі лежить фундаментальний принцип: пристрасть. У Саудівській Аравії 80% населення захоплюється футболом і ми хочемо дати саудівцям відмінний продукт".

Джерело: Getty Images

"Немає сумнівів, що так званий "ефект Роналду" був для нас винятковим. Це змінило все з погляду видимості, актуальності, телевізійних контрактів".

"Зараз я не можу сказати, що Моурінью стане наступним великим ім'ям у нашій країні, але очевидно, що його можливе прибуття буде ще одним величезним якісним стрибком у багатьох відношеннях".

На даний момент Рома посідає десяте місце у таблиці Серії А, заробивши 11 очок після восьми зіграних турів. У наступному матчі "джаллороссі" зустрінуться з Монцею (22 жовтня).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK