Де Хеа відмовився від возз'єднання з Роналду, але може стати одноклубником Мессі

У команді Сергія Кривцова може з'явитися ще один зірковий футболіст.
2023 г., 19 листопада, 13:03
Давід Де Хеа / Getty Images
Давід Де Хеа / Getty Images

Давід Де Хеа із закінчення минулого сезону залишається у статусі вільного агента.

Не зумівши домовитися про новий контракт із Манчестер Юнайтед, в якому він провів останні дванадцять років, іспанський воротар, як і раніше, шукає собі новий клуб.

І інший колишній гравець "червоних дияволів" може допомогти йому з цим. Як повідомляє The Sun, Де Хеа може продовжити свою кар'єру в МЛС у складі Інтер Маямі.

За інформацією джерела, співвласник клубу з Флориди Девід Бекхем готовий запропонувати контракт 32-річному іспанцю. Варіант із переїздом до Північної Америки має "деяку привабливість" для голкіпера.

Однак для цього Інтеру доведеться позбутися когось із трійки Мессі-Бускетс-Кампанья, щоб відповідати правилам чемпіонату за кількістю гравців понад стелі зарплат. Кожен клуб МЛС має три слоти під таких гравців.

Читайте також: Лідер Ман Юнайтед розповів, кого він хотів би бачити в клубі

Варто зазначити, що нещодавно Давід Де Хеа відмовився від багатомільйонної пропозиції із Саудівської Аравії, де він знову став би одноклубником Кріштіану Роналду.

Повідомляється, що Ан-Наср запропонував Де Хеа зарплату розміром 500 тисяч фунтів на тиждень, однак він відмовився через дружину, яка не горить бажанням переїжджати до Саудівської Аравії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK