Суарес дебютував за Інтер Маямі у грі проти Сальвадора

Чотири колишні представники Барселони вперше за довгий час зіграли разом, але пробити сальвадорського воротаря їм не вдалося.
20 січня, 10:09
Інтер Маямі / Getty Images
Інтер Маямі / Getty Images

Минулої ночі Інтер Маямі провів товариську зустріч зі збірною Сальвадора.

У цій грі за колектив із Флориди дебютував Луїс Суарес, який возз'єднався зі своїми друзями за часів виступів за Барселону Ліонелем Мессі, Серхіо Бускетсом та Жорді Альбою.

Каталонський квартет у повному складі вийшов на поле з перших хвилин, але провів там лише один тайм. У підсумку за перші 45 хвилин ніхто не зміг відзначитися голом - Суаресу не вдалося повною мірою відзначити свій дебют.

Можливо, уругваєць зможе це виправити у наступному матчі, коли Інтер зіграє проти Далласа. Цей поєдинок відбудеться 23 січня.

На 65-й хвилині за рахунку 0:0 на заміну вийшов Сергій Кривцов, але навіть поява українця на полі ніяк не вплинула на підсумковий результат – команди завершили матч нульовою нічиєю.

Огляд матчу Сальвадор - Інтер Маямі:

Читайте також: Атлетіко погодився відпустити свого воротаря до клубу АПЛ

Сальвадор — Інтер Маямі 0:0

Сальвадор: Гонсалес — Тамакас (Бенітес, 46), Клавель, Сібріан, Крус, Санчес — Серен, Картахена (Морено, 79), Мартінес — Ферман (Менживар, 78), Бонілья (Васкес, 61)

Інтер Маямі: дос Сантос — Грессель (Тейлор, 65), Єдлін (Сейлор, 65), Авілес (Кривцов, 65), Аллен, Альба (Руїс, 46) — Бускетс (Макві, 46), Грегоре, Кремаскі (Сандерленд, 66) — Суарес (Кампана, 46), Мессі (Фаріас, 46)

Попередження: Санчес, Серен — Грегоре.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK