Колишній нападник Шахтаря звинуватив дружину в зраді, привласненні майна і крадіжці дітей

Оларенваджу Кайоде проходить процес розлучення зі своєю коханою.
28 травня, 19:20
Оларенваджу Кайоде / Getty Images
Оларенваджу Кайоде / Getty Images

Екснападник Шахтаря Оларенваджу Кайоде звинуватив свою дружину Езінне Дору Кайоде в зраді з пастором і привласненні майна.

Як повідмоляє видання PM News, 31-річний форвард в березні 2024 року подав на розлучення через ці звинувачення.

Езінне Дору, нібито, вкрала у Оларенваджу два позашляховика Mercedes, щоб профінансувати розкішний спосіб життя свого коханця Тобі Адегбойега та його спільників. Крім того, дівчина вступила в змову з ріелтором, щоб привласнити нерухомість футболіста.

Два місяці тому пані Кайоде викрала своїх трьох дітей і їх місцезнаходження досі є невідомим. Незважаючи на численні скарги та петиції на адресу місцевих правоохоронних органів повернути майно та дітей досі не вдалося.

Читайте також: "Пі**анута": Гравець збірної України відреагував на пости дружини про свою зраду

Також нападник заявив, що його дружина фальшиво представлялась адвокатом, зловживала наркотиками та намагалися використовувати маніпуляції, щоб змусити футболіста відмовитись від майна або зазнати йому шкоди.

В мережі також поширилась інформація, яка стверджує. що Оларенваджу не є біологічним батьком жодного з трьох дітей. Езінне Дору відреагувала на ці чутки заявою своїх адвокатів.

"Нашій клієнтці стало відомо, що з 24 травня 2024 року різні онлайн-платформи розповсюджують непристойні історії про те, що результати тесту ДНК показують, що жодна дитина з трьох, народжених під час шлюбу нашої клієнтки не належать вам. Ці скандальні та наклепницькі заяви серйозне збентежили нашу клієнтку та дітей.

Наша клієнтка має підстави вважати, що ці безпідставні та принизливі твердження були надумані та стратегічно розповсюджені вами в різних ЗМІ зі злим наміром заплямувати її репутацію та завдати шкоди невинним дітям", - йдеться в заяві адвокатів дружини.

Сама дівчина пізніше також виступила з заявою, звинувативши гравця в погрозах ножем та психічній нестабільності.

"Чесно кажучи, я дуже втомився від дурниць цієї людини, і це має припинитися зараз. Я знала, що він був психічно нестабільним, коли він погрожував мені ножем кілька місяців тому, але йти так далеко, щоб руйнувати життя невинних дітей, це занадто. Кайоде, я не думала, що ти підеш так низько.

Я мовчала про всі чутки, які ви поширювали, тому що вони безпідставні. Але ви втягуєте дітей. Я більше не можу мовчати.

Я ніколи не продавала жодної своєї власності чи автомобілів і не віддавала виручені кошти жодному пастору, єпископу чи імаму у цьому світі. Насправді, усі чутки, якими цей психічно нестабільний чоловік ділиться в інтернеті - неправда", - написала дружина Кайоде.

Нагадаємо, раніше, дружина гравця Шахтаря Олександра Зубкова звинуватила його в систематичних зрадах.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK