Втрати свідомості і вхід на стадіон по вентиляційним трубам: фанати збожеволіли перед фіналом Копа Америка

Початок вирішального поєдинку турніру було відкладено через масу вболівальників без квитків.
15 липня, 07:45

Початок фіналу Копа Америка-2024 між Аргентиною та Колумбією було зірвано через надто велику кількість охочих, які прагнули потрапити на стадіон.

Стартовий свисток у зустрічі був запланований на 3:00 за київським часом, але гра розпочалася лише о 4:22, а перемогу у протистоянні за підсумками основного та додаткового часу здобули аргентинці з рахунком 1:0.

Причиною відкладеного початку матчу стало те, що ще задовго до поєдинку біля Хард Рок Стедіум у Маямі-Гарденс утворилася тиснява через тисячі уболівальників без квитків, які намагалися прорватися на арену. Про це повідомила сама пресслужба стадіону.

Із метою безпеки входи на арену були закриті. У той же час команди припинили розминки та пішли у підтрибунне приміщення. Пізніше деяким гравцям збірних Аргентини та Колумбії довелося вибігати з роздягальні, щоб допомогти своїм близьким потрапити на стадіон.

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Згодом входи на Хард Рок Стедіум були відкриті, а на арену все ж таки прорвалася маса фанатів без квитків. При цьому такі вболівальники проникали на територію арени і без проходження зони турнікетів, перелазячи через огорожу або навіть пробираючись через систему вентиляції. У підсумку на стадіоні, який вміщує 65 тисяч людей, виявилось на кілька тисяч глядачів більше.

Унаслідок же тисняви ​​біля стадіону кілька вболівальників втрачали свідомість та отримали травми. Деяких фанатів затримала поліція.

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Нагадаємо, що Ліонель Мессі отримав травму у фіналі Копа Америка.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK