Мессі вперше прокоментував успіх Аргентини на Копа Америка - звернувся до Ді Марії і розповів про травму

Аргентинець поділився дописом на своїй сторінці у Instagram.
16 липня, 14:52
Ліонель Мессі / Getty Images
Ліонель Мессі / Getty Images

Збірна Аргентини тріумфувала на Кубку Америки-2024, але ложку дьогтю аргентинцям додала травма лідера національної команди Ліонеля Мессі, який вимушено покинув поле в середині другого тайму фінальної зустрічі.

Через деякий час Лео вперше прокоментував перемогу своєї національної збірної та особисте пошкодження, звернувшись до уболівальників через Instagram:

"Копа Америка закінчилася, і перше, що я хочу зробити, це подякувати всім за їхні повідомлення та привітання. Я в порядку, слава Богу, і сподіваюся, що скоро повернуся на поле і буду насолоджуватися тим, що люблю робити.

Я дуже щасливий, особливо тому, що ми досягли своєї мети, і Ді Марія залишає нас із черговим кубком. Особливо раді старші гравці, такі як він, Отаменді та я, з іншими товаришами по команді, які вже грали в декількох турнірах і додали свій досвід, а також із групою молодих гравців, які віддають усі сили в кожному матчі. Ми – команда, а також сім'я, вражаючий склад.

Завдяки всім, хто нас підтримує, у цієї збірної є прекрасне сьогодення і прекрасне майбутнє. Уперед, Аргентина", - написав Лео.

Нагадаємо, національна команда Аргентини здолала збірну Колумбії Копа Америка. Єдиним голом у зустрічі відзначився Лаутаро Мартінес, який вразив ворота колумбійців у екстра-таймі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK