Вінісіус вибачився за поразку збірної Бразилії

Забивати голи не так просто, вважає вінгер.
11 вересня, 10:58
Вінісіус Жуніор / Getty Images
Вінісіус Жуніор / Getty Images

Вінгер збірної Бразилії Вінісіус Жуніор вибачився перед фанатами.

Нагадаємо, напередодні Бразилія поступилася Парагваю на відборі до ЧС-2026.

Зірка національної команди визнав, що їм не вдалося проявити себе повною мірою, проте всі гравці хочуть повернути Бразилію в топ світового футболу.

Однак також Вінісіус знову не міг не покритикувати стан полів у Південній Америці, хоч і визнав, що вони мають адаптуватися.

"Ми знаємо, в якій ситуації зараз опинилися. Хочемо за всяку ціну вивести Бразилію з неї. Ми будемо думати, що ми можемо зробити, щоб повернутися до хорошої гри і здобувати перемоги. 

Ми не маємо права показувати таку гру і втрачати очки. Це складний момент. Ми повинні прийняти всю критику і якомога швидше прийти до тями, щоб вивести Бразилію на перше місце. 

Я знаю свій потенціал, знаю, чим можу допомогти збірній. Буває складно, адже якщо немає впевненості, то немає і голів. Я зосереджений на тому, щоб зробити все можливе для своєї країни. Усі мої думки зараз про це. Я не завжди буду забивати голи, це не так просто, як здається. 

У Європі футбол швидший, ніж тут, якість полів вища. Нам потрібно адаптуватися, щоб грати якнайкраще і перемагати. Перемоги принесуть нам душевний спокій, і ми зможемо грати по-іншому. Я прошу у вболівальників вибачення, це дуже складний момент", - цитує Вінісіуса Globo Esporte.

Раніше також Зінченко прокоментував поразку України від Чехії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Вінісіус Жуніор

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK