Дніпро-1 розгромно програв АЕКу та вилетів із Ліги Європи

Дніпровська команда зазнала другої поразки від кіпріотів і відправилася до Ліги конференцій.
2022 г., 25 серпня, 20:54
Дніпро-1 вдруге поступився АЕКу / СК Днепр-1
Дніпро-1 вдруге поступився АЕКу / СК Днепр-1

У четвер, 25 серпня, Дніпро-1 провів на виїзді матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти АЕКу з Ларнаки.

Після програшу 1:2 у першій грі команда Олександра Кучера у другому поєдинку не тільки не змогла виправити ситуацію, а й зазнала серйознішої поразки, розгромно поступившись з рахунком 0:3.

Ще в першому таймі господарі поля створили собі комфортну перевагу у два голи. На 21-й хвилині Адам Дьюрчо змістився з лівого флангу та пробив, а м'яч рикошетом від Олександра Сватка опинився у сітці воріт дніпрян. Удруге кіпріоти засмутили гостей перед самою перервою, коли Рафа Лопеш після прострілу з лівого флангу та метушні в штрафному майданчику першим розібрався і з відскоку перекинув голкіпера.

Джерело: СК Днепр-1

У другій половині зустрічі Дніпро-1 зумів створити кілька моментів, але жоден із них не став результативним. АЕК у свою чергу довів рахунок у поєдинку до розгромного. На 78-й хвилині Нікос Інглезу після навісу з правого флангу потужним ударом зльоту в дотик відправив м'яч під поперечину воріт гостей.

АЕК - Дніпро-1 3:0 (перший матч - 2:1)

Голи: Дьюрчо, 21, Лопеш, 45, Інглезу, 78

АЕК Ларнака: Піріч, Енглезу (Гама, 87), Гонсалес, Мілічевіч, Росалес, Густаву, Оєр, Дьюрчо (Наум, 83), Альтман (Гарсія, 74), Фараж (Мамас, 74), Лопеш (Олатунджи, 74).

Дніпро-1: Валеф, Бузанелло, Логінов (Рубчинський, 73), Сваток, Танчик, Бабенко, Бланко, Піхальонок, Гуцуляк (Назаренко, 58), Громов (Когут, 69), Довбик.

Попередження: Густаву, 61, Лопеш, 74, Гарсія, 90+1 - Логінов, 13, Бабенко, 42

Зазначимо, що після поразки у протистоянні з АЕКом у кваліфікації Ліги Європи Дніпро-1 відправився до групового етапу Ліги конференцій.

Жеребкування групового раунду Ліги конференцій-2022/23 відбудеться у п'ятницю, 26 серпня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK