Фенербахче - Динамо: де дивитися матч Ліги Європи

Хто показує матч групового етапу Ліги Європи-2022 Фенербахче - Динамо і де дивитися прямий ефір поєдинку в Україні? Дізнайся на ISPORT.
2022 г., 5 вересня, 21:00
Фенербахче - Динамо: де дивитися матч / Getty Images
Фенербахче - Динамо: де дивитися матч / Getty Images

У четвер, 8 вересня, київське Динамо розпочне свої виступи на груповому етапі Ліги Європи сезону-2022/23.

Команда Мірчі Луческу у стартовому поєдинку турніру зіграє на виїзді проти турецького Фенербахче, з яким "біло-сині" раніше вже зустрічалися у нинішній кампанії в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Матч першого туру групового раунду Ліги Європи Фенербахче - Динамо відбудеться на стадіоні Шюкрю Сараджоглу у Стамбулі. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 19:45 за київським часом.

Де дивитись матч Фенербахче - Динамо?

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Фенербахче - Динамо, яка розпочнеться 8 вересня о 19:45 за київським часом.

Окрім того, в Україні цей поєдинок у прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO, який є офіційним транслятором єврокубків.

Фенербахче - Динамо
Фенербахче - Динамо / Джерело: ФК Динамо Киев

Нинішнього сезону Динамо та Фенербахче вже перетиналися у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів, і за підсумками двоматчевого протистояння успіх святкувала українська команда. Після домашньої нульової нічиєї кияни у матчі-відповіді в більшості здолали суперника з рахунком 2:1 у додатковий час.

Загалом раніше Динамо та Фенербахче зустрічалися між собою в офіційних матчах шість разів, усі ігри пройшли в рамках Ліги чемпіонів: чотири - в кваліфікації та дві - на груповому етапі турніру. Перевага у особистих зустрічах на боці київської команди - "біло-сині" здобули три перемоги, а ще три поєдинки завершилися внічию.

Також суперниками Динамо та Фенербахче у групі B Ліги Європи будуть французький Ренн та кіпрський АЕК.

Результати Фенербахче та Динамо у сезоні

Після поразки від Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів Фенербахче відправився у відбір Ліги Європи. На шляху до групового раунду другого за значимістю єврокубку "жовті канарки" здолали чеський Словацко (3:0, 1:1) та віденську Аустрію (2:0, 4:1).

У чемпіонаті Туреччини Фенербахче стартував зі змінним успіхом. Команда Жорже Жезуша здобула дві перемоги, один раз зіграла внічию та зазнала однієї поразки. Наразі стамбульський клуб посідає у турнірній таблиці шосте місце, маючи у своєму активі сім очок.

Динамо
Динамо / Джерело: ФК Динамо Киев

Динамо після успіху в протистоянні з Фенербахче в наступному раунді відбору Ліги чемпіонів впоралося з австрійським Штурмом (1:0, 2:1 д.ч.), а на стадії плей-офф кваліфікації без шансів поступилося португальській Бенфікі (0:2, 0:3), після чого вилетіло до групи Ліги Європи.

Старт нового сезону української Прем'єр-ліги Динамо провалило повністю. Команда Мірчі Луческу в першому матчі була розгромлена 0:3 Дніпром-1, а після зазнала поразки 2:3 від Зорі.

Де відбудеться матч Фенербахче - Динамо?

Домашні матчі Фенербахче проводить у Стамбулі на стадіоні Шюкрю Сараджоглу, який має назву колишнього президента клубу. Місткість арени "жовтих канарок" становить понад 50 тисяч глядачів.

Стадіон Шюкрю Сараджоглу 2009 року приймав фінальний матч останнього в історії розіграшу Кубку УЄФА. Тоді у вирішальному поєдинку донецький Шахтар із рахунком 2:1 обіграв бременський Вердер.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK