Динамо в кінцівці пропустило і програло Фенербахче

Завершився перший матч киян в рамках Ліги Європи.
2022 г., 8 вересня, 21:41
Getty Images
Getty Images

Київське Динамо підходило до матчу першого туру Ліги Європи далеко не в найкращій формі, після чотирьох поразок підряд. Тому, вболівальники звичайно серцем вірили в перемогу, але головою розуміли, що здобути її буде дуже тяжко. 

Перед матчем з'явилися перші проблеми - Мірча Луческу не міг розраховувати на Забарного, Попова, Бєсєдіна та Ваната. 

Фенербахче почав поєдинок жорстко, на що кияни також відповідали своїми фолами на межі жовтої картки. Першу отримав Гармаш уже на 11-й хвилині. Але щодо моментів біля одних чи інших воріт - то їх майже не було.

Але на 35-й хвилині Фенербахче подавав кутовий і Густаво Енріке вистрибнув вище за Гармаша і головою пробив точно над Бущаном. За увесь перший тайм Динамо змогло нанести лише один напів удар.

Та навіть те, що саме Фенербахче перемагав, не змушувало їх "підсісти". Вони продовжували атакувати і намагатися забити ще, але дуже небезпечних моментів в них також було мінімум. Аж ось в середині другого тайму сталась несподіванка - Динамо провело атаку, Буяльський прострілив з флангу, а Циганков в дотик проби. Удар був не з найкращих, але голкіпер Алтай не зміг як слід його відбити і м'яч влетів в ворота. 

Після пропущеного голу Фенербахче дещо просів, але коли розбігалися гравці, що вийшли на заміни, біля воріт Динамо знову стало гаряче. Але голу турецьким фанатам довелось чекати дуже довго і лише на 90+3 хвилині Міші Батшуаї скористався тим, що його залишили на одинці  воротарському майданчику і пробив точно в ворота.

Кияни розпочали Лігу Європи з поразки і тепер змушені будуть наздоганяти  інших матчах.

Фенербахче - Динамо 2:1
Голи: Густаво Енріке, 35, Батшуаї, 90+3 - Цыганков, 64

Фенербахче: Алтай — Луан Перес, Салаї, Енріке — Кадіоглу, Крешпу (Яндаш, 83), Арао, Аліоскі (Лінкольн, 83) — Россі (Кахведжі, 69), Жоао Педро (Батшуаї, 69), Кінг (Валенсія, 69).

Динамо Київ: Бущан — Кендзьора, Бурда, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 59) — Буяльський, Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв, 68) — Циганков, Гармаш (Кравченко, 88), Кабаєв.

Попередження: Кінг, Россі, Яндаш (за межами поля), Аліоскі - Гармаш, Сирота 

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліга Європи Динамо Київ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK