Луческу: Травми та відсутність потрібних трансферів - причини невдачі у Лізі Європи

Тренер киян розповів про проблеми команди та дав свою оцінку результатам першого кола турніру.
2022 г., 12 жовтня, 22:27
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев

У четвер, 13 жовтня, у Кракові відбудеться матч четвертого туру Ліги Європи між київським Динамо та французьким Ренном.

На офіційному сайті киян було представлено промову головного тренера "біло-синіх" Мірчі Луческу на передматчевій прес-конференції. Румунський фахівець розповів про проблеми воротарської лінії.

"У нас залишився тільки один здоровий воротар - Нещерет. І він, звичайно, гратиме з Ренном. Руслан тренується з нами не так давно, минуло лише 10 днів після того, як він відновився після своєї травми. Однак ми йому довіряємо і віримо в його найкращі якості".

"У Бойка травма практично така сама, як у Шапаренка – хрестоподібна зв'язка. Денис залишиться поза футболом на шість місяців. На консультації в Барселоні йому сказали, що необхідна операція".

Луческу попросили оцінити виступи своєї команди у першому колі групового етапу.

"На жаль, результат невтішний. Це сталося тому, що у нас багато травмованих гравців, до того ж, не вдалося провести трансфери, які ми хотіли зробити".

"Що стосується гри, то, на мою думку, хлопці намагаються і викладаються на максимум. Ми не заслуговували на програш всіх цих трьох матчів. Продовжуємо працювати і спробуємо продемонструвати свою найкращу гру".

Матч Динамо – Ренн розпочнеться о 19:45 за київським часом. Слідкувати за подіями поєдинку можна буде на ISPORT завдяки текстовій онлайн-трансляції.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK