Динамо програло четвертий матч Ліги Європи поспіль

Команда Луческу з нулем в графі очки продовжує займати останню сходинку в таблиці.
2022 г., 13 жовтня, 21:44
ФК Динамо Киев
ФК Динамо Киев

Ситуація для киян була після трьох перших турів групового етапу була не найкращою, ще й в останньому матчі поразка була вкрай прикрою, адже Ренн здобув перемогу лише в кінці зустрічі через прикру помилку Дениса Попова. Тому номінальним господарям була вкрай потрібна бодай нічия в цьому матчі.

З самого початку матчу команди розпочали активно атакувати. Насамперед це вдавалося Ренну, але поодинокі моменти виникали і в Динамо. В обох команд гарно працював захист, рятуючи від голу раз-за-разом.

Найнебезпечніші моменти першої половини були за авторством “червоно-чорних”. Біргер Мелінг та Бенжамен Буріжо могли відкривати рахунок, але в обох випадках мяч пройшов в сантиметрах від стійки.

Динамо теж мало можливість двічі відповісти, але з початку Бєсєдіну не вдалося вийти сам-на-сам з Мандандою, а потім простріл Циганкова нікому не вдалося замкнути. Одразу ж після цього арбітр відправив команди на перерву.
 
На другий тайм Динамо вийшло в тому ж самому складі, але за відчуттями, зовсім іншою командою. Якщо у першому таймі киянам вдавалося хоча б більш-менш добре діяти в обороні та створювати хоч якусь небезпеку біля воріт Ренну, то в другому таймі зникло й це.

Вже в дебюті другого тайму Крістофер Ву відкрив рахунок в матчі, відзначившись першим голом за Ренн та першим голом в єврокубках для себе.

“Червоно-чорні” майже постійно створювали щось небезпечне біля воріт Динамо. Лише проблеми з реалізацією у гостей допомогали підопічним Мірчі Луческу до кінця матчу залишати собі шанси на якийсь позитивний результат. 

Румунський спеціаліст замінами спробував змінити ситуацію на футбольному полі, але єдиний шанс відзначитись після перерви у Динамо з'явився за мить до кінця поєдинку. Олександр Караваєв спробував в один дотик пробити після відскоку, але мяч промайнув в кількох сантиметрах від стійки воріт.

“Біло-сині” знову програли в Лізі Європи. Після чотирьох матчів нуль очок в активі українського клубу. Що ж стосується Ренна, то колектив Брюно Женезіо набрав вже 10 очок, гарантувавши собі вихід до плей-офф турніру.


Динамо - Ренн 0:1
Гол: Ву, 46.

Динамо: Нещерет - Дубінчак (Вівчаренко, 67), Сирота, Забарний, Тимчик (Караваєв, 77)  - Сидорчук, Шепелєв, (Андрієвський, 71)  Буяльський - Гармаш (Кабаєв, 66),  Циганков, Бєсєдін (Ванат, 66).

Ренн: Манданда - Ассіньон, Ву, Теат, Мелінг - Угочукву, Маєр, Буріжо (Труффе, 84) - Дуе (Те,74), Калімуендо (Гуірі, 74), Террьє (Сулемана, 66).

Попередження: Бєсєдін, 45, Тимчик, 54, Ванат, 90+5 - Буріжо, 25, Дуе, 70


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK