Луческу: Можу лише привітати нашу команду, адже ми грали проти сильного суперника

Румунський фахівець поспілкувався з пресою після програшу, який коштував його команді надто багато.
2022 г., 14 жовтня, 01:12
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев

У Кракові на стадіоні МКС Краковія в рамках четвертого туру групового раунду Ліги Європи київське Динамо поступилося французькому Рену з рахунком 0:1, через що втратило шанси продовжити свої виступи саме в цьому турнірі.

Після матчу головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу підбив підсумки поєдинку.

"Хочу сказати, що ми грали проти дуже сильної команди, яка провела хорошу роботу на трансферному ринку. У них 15 футболістів приблизно одного рівня вартістю 20-25 мільйонів, і вони коштують цих грошей. Я майже впевнений, що цього сезону вони завершать чемпіонат на другому місці після ПСЖ", - цитує Луческу офіційний сайт киян.

"Можу лише привітати нашу команду, треба враховувати всі проблеми, з якими нам довелося зустрітися, а також велику кількість переїздів".

Наставник Динамо розповів, чого ж, на його думку, не вистачило команді.

"Не вистачило не лише гостроти, а й свіжості, концентрації, що призводило до помилок. То після ауту пропускаємо, то після кутового. Зараз у нас такий графік, що ми не можемо нормально сконцентруватися на тренуваннях, а маємо постійно переїжджати".

"Повторюся, хочу привітати свою команду, адже попри всі труднощі, вважаю, сьогодні ми дуже добре відіграли матч".

Читайте також: Динамо - Ренн 0:1 Відео голу та огляд матчу Ліги Європи

Також було розглянуто становище киян у групі.

"У нашій групі ситуація для нас непроста. Із самого початку припускав, що буде тяжко. Ці чотири поразки... Але, повторюся, у нас постійні переїзди, травми".

"Так, ми зазнали чотирьох поразок, але грали проти таких суперників, як Ренн, Фенербахче, які витратили дуже багато грошей на трансферному ринку на якісних футболістів. Залишається зіграти ще два матчі у груповому етапі Ліги Європи, ми робитимемо максимум, що тільки зможемо , щоб зайняти третє місце".

"Щодо АЕКа, слід зазначити, що це не слабка команда, в цій команді хороші виконавці, які грали в сильних чемпіонатах Іспанії, Італії і т.д., і дуже досвідчені. Нам дісталася досить серйозна група, і з ситуації, що склалася, постараємося вичавити максимум" .

Нагадаємо, що Динамо, зазнавши чотирьох поразок у чотирьох матчах групи В, посідає останнє місце, поступаючись кіпрському АЕКу, що йде в зоні Ліги конференцій, трьома очками.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK