АЕК Ларнака – Динамо: прогноз на матч 27.10.2022 Ліги Європи

Команди зустрінуться у п'ятому турі групового етапу Ліги Європи-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 27 жовтня, 08:45
Динамо Київ / ФК Динамо Киев
Динамо Київ / ФК Динамо Киев

У четвер, 27 жовтня, на Кіпрі в рамках п'ятого туру групового раунду Ліги Європи сезону-2022/23 відбудеться матч між АЕКом Ларнака та київським Динамо.

Поєдинок двох команд, які борються між собою за право зіграти навесні у плей-офф Ліги конференцій, пройде на АЕК Арені, яка також іменується стадіоном Георгіоса Карапатакіса. Початок зустрічі – 19:45 за київським часом.

Коефіцієнт та ставки на матч п'ятого туру Ліги Європи АЕК Ларнака - Динамо

Незважаючи на всі свої невдачі у нинішньому сезоні, саме команда Мірчі Луческу, на думку аналітиків та експертів, є фаворитом цього протистояння.

Прогноз букмекерів на матч АЕК Ларнака - Динамо

- перемога АЕКа: 3,2
- нічия: 3,3
- перемога Динамо: 2,28

На думку букмекерів, у матчі не варто чекати більше двох голів. Якщо вас цікавлять ставки, то можна ризикнути і поставити на результат "Динамо переможе і тотал менше 2,5" з коефіцієнтом 4,4.

При цьому, судячи з коефіцієнтів на голи обох команд та результат зустрічі, букмекери вірять, що найімовірнішим результатом гри стане нічия. Якщо ви впевнені у захисті киян чи відсутності їх бомбардирських здібностей, є результат "обидві заб'ють - ні" за 1,82.

Статистика протистояння АЕК Ларнака - Динамо

Протистояння кіпріотів та киян "дуже багате" на поєдинки - так уже вийшло, що цієї осені колективи провели першу гру один з одним.

Тому з невеликою іронією можна констатувати той факт, що АЕК є лідером цього протистояння Кіпру та України.

АЕК Ларнака - Динамо
1 Перемоги 0
1 Голи 0

Єдина гра команд відбулася 15 вересня у рамках другого туру групового етапу Ліги Європи. Тоді результат зустрічі вирішив один-єдиний удар зі штрафного удару у виконанні Адама Дьюрчо.

Динамо - АЕК Ларнака 0:1
Гол: Д'юрчо, 8

Динамо: Бойко — Кендзьора (Караваєв, 68), Забарний, Сирота, Дубінчак — Буяльський, Сидорчук, Андрієвський (Шепелєв, 68) — Циганков, Гармаш (Бєсєдін, 46), Кабаєв (Ванат, 84).

АЕК Ларнака: Пирич — Кіпрос, Мілічевич, Томович, Гарсія — Понс (Наум, 73), Мамас (Оєр, 64) — Д'юрчо (Енглезу, 77), Трічковські (Луїш Густаву, 64), Альтман — Олатунджи (Рафа Лопес, 73).

На тижні київське Динамо провело матч дев'ятого туру чемпіонату України. "Біло-сині" на своєму полі не зуміли обіграти полтавську Ворсклу – нічия 1:1. Після семи зіграних турів кияни посідають восьме місце УПЛ із десятьма очками в активі.

У той же час кіпріоти підходять до майбутньої гри в поганому настрої після мінімальної поразки АПОЕЛу в чемпіонаті Кіпру. Зігравши вісім турів, колектив із Ларнаки йде п'ятим, заробивши 13 очок.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Динамо Київ АЕК Ларнака

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK