АЕК - Динамо: огляд матчу та результат гри

Завершився матч групового раунду Ліги Європи.
2022 г., 27 жовтня, 21:38
АЕК - Динамо / ФК Динамо Киев
АЕК - Динамо / ФК Динамо Киев

 

Київське Динамо в другому поєдинку Ліги Європи проти АЕКа з Ларнаки обов'язково мало перемагати - будь який інший результат означав "виліт" з єврокубків цього сезону.

Та команда Мірчі Луческу провела цей матч ні каплі не краще, ніж всі решту. В середині першого тайму після грубої помилки (захисники залишили двох нападників на одного Забарного) забив Омрі Альтман, який в стрибку боковими ножицями пробив точно повз воротаря.

Динамо відповіло на гол "сірою" грою. Моментів стало ще менше, ніж було до цього і тільки в кінцівці тайму виник м'яч нізвідки. Буяльський віддав на Ваната крутий пас, а той розвернувся і пробив не найкращим чином, але цього вистачило, щоб прошити воротаря.

Другий тайм стартував з ще одного голу від команди з Кіпру. Знову подача з флангу і помилка Сироти, який не виграв верх у Лопеша. І знову Динамо грало "за течією", що призвело до ще одного пропущеного м'яча. Цього разу помилився Тимчик, який спочатку ніби відібрав м'яч, а потім подарував його супернику.

На цьому можна було закінчувати, так подумав навіть Луческу, який замінив Буяльського. Але в останні 15 хвилин Динамо нарешті прокинулося і змогло забити відразу два м'ячі завдяки Гармашу. Але навіть цього було мало.

Нічия = відсутність єврокубків в першій половині 2023 року. Це була жахлива подорож від киян.

Статистика матчу АЕК - Динамо 5-го туру Ліги Європи

АЕК - Динамо 3:3
Голи: Альтман, 26, 72, Лопеш, 56 - Ванат, 45+1, Гармаш, 82, 90+2

Володіння м'ячем: 47% – 53%
Удари по воротах: 11 - 8
Удари у ворота: 4 - 4
Офсайди: 0-4

АЕК Ларнака: Пирич — Росалес, Мілічевич, Томович, Енглезу — Понс, Луїш Густаву — Фараж, Альтман, Дьюрчо — Лопеш (Мамас, 66).

Динамо Київ: Нещерет — Тимчик, Забарний, Сирота, Вівчаренко — Буяльський (Перріс, 75), Сидорчук, Шепелєв — Циганков, Ванат, Кабаєв (Гармаш, 65)

Попередження: Шепелєв, Сидорчук, Циганков, Забарний, Діалло.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK