Манчестер Юнайтед - Шериф 3:0: огляд матчу та результат гри 27.10.2022

Тижневий відпочинок від основної команди пішов португальцю на користь.
2022 г., 28 жовтня, 00:15
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

У четвер, 27 жовтня, на Олд Траффорд Манчестер Юнайтед розгромив Шериф із рахунком 3:0 у рамках п'ятого туру групового етапу Ліги Європи.

Незважаючи на всі свої спроби, Кріштіану Роналду, який повернувся до складу, довгий час не міг уразити ворота Максима Коваля. Натомість це вдалося його співвітчизнику Діогу Далоту наприкінці першого тайму.

Після перерви на полі з'явився Маркус Решфорд, якому знадобилося 20 хвилин, щоб відзначитись. Ще через 15 хвилин Роналду, хоч і з другої спроби, але все ж таки пробив українського голкіпера, довівши рахунок до розгромного.

В останньому турі манкуніанці посперечаються з Реал Сосьєдадом за право вийти одразу до 1/8 фіналу турніру. Наразі іспанці випереджають англійців на три очки за рахунок перемоги в особистій зустрічі (1:0). Шериф з трьома очками в активі намагатиметься не пропустити путівку до Ліги конференцій.

Статистика матчу Манчестер Юнайтед - Шериф 5-го туру групового етапу Ліги Європи

Володіння м'ячем: 65% - 35%
Удари: 23 - 0
Удари в площину: 10 - 0
Фоли: 6 - 9
Атаки: 149 - 55

Манчестер Юнайтед - Шериф 3:0
Голи: Далот, 44, Решфорд, 65, Роналду, 81.

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Далот, Лінделеф, Мартінес (Магвайр, 46), Маласія (Шоу, 63) - Каземіро (МакТоміней, 63), Еріксен, Антоні (Решфорд, 46), Фернандеш, Гарначо (ван де Бек, 79) - Роналду.

Шериф: М. Коваль - Гедеш, Кікі, Радельїч, Кпозо - Бадоло (Гліга, 90+3), Діоп (Хатман, 79), К'ябу, Саліфу, Аканбі (Вітор, 79) - Атьємвен (Н. Коваль, 89).

Попередження: Магвайр - Аканбі, Гедеш.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK