Динамо - Фенербахче: онлайн трансляція матчу 3.11.2022 Ліги Європи

Команди зустрінуться у поєдинку Ліги Європи-2022/23. Дивись онлайн трансляцію матчу Динамо - Фенербахче на ISPORT.ua.
2022 г., 3 листопада, 21:58
Динамо Київ / ФК Динамо Киев
Динамо Київ / ФК Динамо Киев

У четвер, 3 листопада, у рамках шостого туру групового етапу Ліги Європи київське Динамо проведе свій останній матч єврокубків цього сезону.

Не зумівши перемогти АЕК Ларнака у п'ятому турі, команда Мірчі Луческу втратила всі шанси на вихід до Ліги конференцій. Наразі киянам залишається провести останню гру проти турецького Фенербахче.

Матч пройде у польському Кракові на стадіоні МКС Краковія. Стартовий свисток поєдинку відбудеться о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Динамо - Фенербахче

На ISPORT буде доступна безкоштовна онлайн трансляція поєдинку. Трансляція матчу Динамо - Фенербахче буде доступна в цій новині 3 листопада і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 22:00 по Києву. Онлайн трансляція проходитиме безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні матч групової стадії Ліги Європи між Динамо і Фенербахче покаже відеосервіс Megogo. В даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Вибивши Фенербахче з кваліфікації Ліги чемпіонів, київське Динамо не зуміло пробитися до групового раунду, без шансів поступившись у двоматчевому протистоянні лісабонській Бенфіці (0:5). У результаті українська команда по іронії долі потрапила до однієї групи Ліги Європи з турками.

У першому ж турі групового етапу другого за статусом турніру "жовті канарки" зуміли взяти реванш за Лігу чемпіонів, перемігши з рахунком 2:1. При цьому команда Жорже Жезуша вирвала перемогу у доданий арбітром час до другого тайму завдяки голу Міші Батшуаї.

Далі була сенсаційна поразка від АЕКа (0:1) і дві невдачі в матчах з Ренном (1:2, 0:1). Після протистояння з французами "біло-сині" втратили шанси на плей-оф Ліги Європи. Остаточний виліт із єврокубків стався після нічиєї з АЕКом (3:3). І тільки завдяки "джокеру" Денису Гармашу ця ганьба не вийшла ще більшою.

Перемігши Динамо у першому турі, турки двічі зіграли внічию з Ренном (2:2, 3:3), а також двічі обіграли АЕК (2:0, 2:1). На даний момент за рахунок додаткових показників саме вони посідають перше місце групи, маючи однакову кількість очок з французами (по 11).

У той час, як для українців наступна гра стане не більше ніж формальністю, для турецького колективу вона вирішуватиме багато чого: або Фенербахче пройде відразу в 1/8 фіналу, або йому доведеться пробиватися далі через 1/16 фіналу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK