"Почали одночасно грати": Луческу спробував пояснити провал Динамо

Тренер киян підсумував завершення єврокубкового сезону для команди.
2022 г., 4 листопада, 09:42
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу прокоментував поразку від Фенербахче (0:2) у заключному матчі групового раунду Ліги Європи та провальний виступ у єврокубках.

"Ми припустилися двох помилок, які дозволили Фенербахче виграти цю гру. У двох матчах із турками ми двічі пропустили після кутових, одного разу після ауту, ще одного разу - після помилки захисту. Проте Фенербахче грав добре, це дуже хороша команда, з сильними гравцями. Вони були дуже мотивованими, ми ж грали за свою честь. Наші гравці проявили на полі характер. Це позитивний момент, який я побачив у цьому матчі.

Читайте також: Динамо безславно залишає єврокубки, поступившись Фенербахче в Лізі Європи

Ми дуже добре розпочали цей сезон, пройшовши Фенербахче і Штурм у кваліфікації Ліги чемпіонів. Протистояти Бенфіці було вже складно, тому що ми почали переміщатися між Україною та Польщею двічі на тиждень. Це мало великий вплив, адже у нас не було постійного місця для тренувань і свого стадіону. Коли ми почали одночасно грати в чемпіонаті України та Лізі Європи, стало неможливо контролювати ситуацію. 

Зараз ми повернемося до України та почнемо в нормальному режимі грати в чемпіонаті, проводячи домашні матчі в Києві. Тому вже не матимемо проблем із постійними переїздами. Дуже шкода, що ми фінішували на останньому місці в групі Ліги Європи. На мою думку, ми не заслуговуємо на такий підсумок. За інакших обставин ми могли б досягти більш успішного результату", - цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео голів і огляд матчу Динамо - Фенербахче (0:2).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK