Шахтар - Ренн: прогноз на матч 16.02.2023 Ліги Європи

Команди зустрінуться у поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 16 лютого, 09:10
Шахтар Донецьк / Getty Images
Шахтар Донецьк / Getty Images

У четвер, 16 лютого, у Польщі відбудеться перший матч протистояння 1/16 фіналу Ліги Європи-2022/23, у якому зійдуться донецький Шахтар та французький Ренн.

Через неможливість проводити матчі на рідному стадіоні через сусідство з країною-терористом, "гірники" змушені зустрітися з "червоно-чорними" у Варшаві на стадіоні Війська Польського. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Коефіцієнт та ставки на матч 1/16 фіналу Ліги Європи Шахтар - Ренн

Незважаючи на те, що "гірники" на стадії групового етапу Ліги чемпіонів виступили куди вище очікувань, згідно з оцінками експертів і аналітиків, фаворитом цієї зустрічі та протистояння є французи.

Прогноз букмекерів на матч Шахтар - Ренн:

  • перемога Шахтаря - 3,3
  • нічия - 3,3
  • перемога Ренну - 2,23

На думку букмекерів, у першій грі можна очікувати від команд більше двох забитих голів. Якщо вас цікавлять ставки, то можна ризикнути і поставити на результат "Тотал більше 2,5" з коефіцієнтом 2.

При цьому, судячи з коефіцієнтів, букмекери вірять, що голами відзначаться обидві команди - на такий результат приймаються ставки з коефіцієнтом усього 1,77.

Статистика протистояння Шахтар - Ренн

Це українсько-французьке протистояння не можна назвати найбагатшим на історію. У минулому команди зустрілися лише один раз.

На щастя, тоді перемогу здобули "гірники". Матч завершився з мінімальним рахунком 1:0, а єдиний гол опинився в активі Елано, який реалізував пенальті.

Шахтар - Ренн
1 Перемоги 0
1 Голи 0

Ця єдина (поки що) зустріч відбулася 1 грудня 2005 року. Завдяки цій перемозі "помаранчево-чорні" посіли друге місце групи кубка УЄФА, виборовши місце у плей-оф разом з Рапідом і Штутгартом (тоді у групі було п'ять команд і всі грали по одному матчу).

Ренн - Шахтар 0:1
Гол: Елано, 38 (пен.).

Наразі Шахтар проводить навчально-тренувальний збір у Туреччині. Після програшу Аустрії (1:2), і трьох подрях нічиїх з Копером (2:2), Лудогорцем (2:2) та Марібором (4:4), команда Ігора Йовічевича розгромила Сараєво (4:0).

Ренн у свою чергу відновив виступи у чемпіонаті Франції наприкінці грудня. У недавніх матчах він розгромив Страсбург Едуарда Соболя (3:0), після чого не впорався з Ліллем (1:3). На стадії групового етапу Ліги Європи Ренн двічі обіграв київське Динамо (2:1, 1:0).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK