Шахтар - Ренн: онлайн-трансляція стикового матчу Ліги Європи

Донецький клуб розпочне свій виступ у плей-офф Ліги Європи. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 16 лютого, 19:35
Шахтар / ФК Шахтер Донецк
Шахтар / ФК Шахтер Донецк

У четвер, 16 лютого, повертається єврокубковий турнір - Ліга Європи. На першій стадії плей-офф змагання відбудуться стикові ігри, переможці яких пройдуть у 1/8 фіналу. У рамках гри на вибування зіграє український Шахтар і французький Ренн.

Донецький колектив опинився у Лізі Європи після вильоту з Ліги чемпіонів, показавши там яскраву та ідейну гру. Ренн пройшов етап групової стадії Ліги Європи, де практично не помітив суперників. Тож буде цікаво спостерігати за найкращою командою України за підсумками минулого сезону та представника Франції, який прагне грати у єврокубках на постійній основі.

Матч відбудеться на стадіоні Війська Польського. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Ренн

Онлайн-трансляція буде доступна 16 лютого, 19:45 за Києвом

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 16 лютого і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 19:45 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні поєдинок Ліги чемпіонів у прямому ефірі буде показано на платформі Megogo. На ISPORT.ua також буде доступна відео трансляція зустрічі.

"Гірники" опинилися в Лізі Європи після участі у Лізі чемпіонів. На груповій стадії головного клубного турніру Шахтар грав із Реалом, Лейпцигом та Селтіком. За підсумками шести турів їм удалося набрати шість очок, чого вистачило для того, щоб посісти третє місце.

Французький колектив пройшов групу Ліги Європи без єдиної поразки - 3 перемоги та 3 нічиї. У суперниках були Фенербахче, АЕК Ларнака та київське Динамо. У результаті лише турецький клуб обійшов Ренн, вийшовши безпосередньо до 1/8 фіналу турніру.

У своїй історії Шахтар та Ренн зустрічалися лише раз – у далекому 2005 році. Тоді у рамках Кубка УЄФА донецький колектив мінімально обіграв суперника на стадії групового етапу. Автором переможного голу став Елано.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Ренн

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK