Тренер Ренна: Шахтар гратиме не лише за свій клуб, а й за всю країну

Наставник французької команди оцінив майбутнє протистояння із "гірниками".
2023 г., 16 лютого, 12:57
Бруно Женезіо / Getty Images
Бруно Женезіо / Getty Images

Головний тренер Ренна Бруно Женезіо поділився думками щодо майбутньої зустрічі з Шахтарем у стикових матчах Ліги Європи.

Перший поєдинок між українською та французькою командами відбудеться у Варшаві в четвер, 16 лютого, і розпочнеться о 19:45 за київським часом.

"Поки що я не говорив з гравцями щодо того, що в нас в суперниках саме українська команда. Тут важко щось казати, адже я спілкувався з тренером Динамо і ми розуміємо, в яких умовах готуються футболісти, виходячи із ситуації у вашій країні. Безумовно, гра покаже, що суперник гратиме не лише за свій клуб, а й за всю країну. Знаємо, що Шахтар битиметься до останнього і зіграє на найвищому рівні.

Читайте також: Шахтар без Мудрика і Ренн без головної зірки: Анонс і прогноз матчу Ліги Європи

У нас проблема не лише з травмою Тер’є, оскільки так само не зможуть зіграти ще декілька важливих виконавців. Розуміємо, що для виступів у єврокубку в нас занадто коротка лава запасних, та намагаємось на це не зважати і просто працюємо.

Шахтар без Мудрика? Звісно, це футболіст високого рівня, його можна порівняти з висококаліберною зброєю. Може, для нас це і гарна новина, та однаково в Шахтарі залишилось багато гравців високого рівня. Ми довго спостерігаємо за суперником, і я не можу сказати, що після того, як пішов Мудрик, нам стане набагато легше", - наводить слова Женезіо офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Ліги Європи Шахтар - Ренн.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Ренн Бруно Женезіо

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK