Судаков - про перемогу над Ренном: Ми, напевно, могли зробити більше

Хавбек Шахтаря висловився про підсумки минулого поєдинку.
2023 г., 17 лютого, 10:57
Георгій Судаков
Георгій Судаков

У рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи Шахтар переміг Ренн у номінально домашньому матчі.

Півзахисник донецького клубу Георгій Судаков висловився про сприятливий результат перед поєдинком у відповідь.

Українець заявив, що "гірники" могли домогтися і більшого. Також Судаков зазначив, що в колективі мають зробити висновки про роботу з м'ячем.

Важко зараз щось говорити про результат, тому що ми, напевно, могли зробити більше. Ми пропустили дуже образливий гол, який дуже не хотілося пропускати. Рахунок із нашою перевагою в один м'яч дуже важкий для другого матчу. Але ми зробили тільки один крок і повинні зробити другий крок. Ми готуємося і готувалися не на один матч. Тому зараз усі наші думки про другий матч.

Перед грою у Франції ми повинні зробити головні висновки в роботі з м'ячем. Ви могли самі бачити, коли ми віддаємо м'яч, то у нас виникають труднощі, нам важко грати, тому що гравці Ренна добре працюю з м'ячем. Тому нам краще завжди бути з м'ячем. Сподіваюся, у другій грі ми будемо більше з м'ячем і виправимо помилки в обороні. Думаю, у нас усе вийде і ми пройдемо далі.

Три місяці ми не грали офіційні матчі, тому з Ренном нам було фізично важко. Але це реалії, ми повинні під них підлаштовуватися. Що маємо, те маємо", - сказав хавбек.

Нагадаємо, на нашому сайті доступний відеоогляд матчу Шахтар - Ренн


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK