Ренн - Шахтар: онлайн-трансляція стикового матчу-відповіді Ліги Європи

Команди зустрінуться у поєдинку плей-офф Ліги Європи-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 23 лютого, 22:00
Ренн - Шахтар: онлайн-трансляція матчу / ФК Шахтер Донецк
Ренн - Шахтар: онлайн-трансляція матчу / ФК Шахтер Донецк

У четвер, 23 лютого, донецький Шахтар і французький Ренн зустрінуться у матчі-відповіді раунду плей-офф Ліги Європи-2022/23.

У першому поєдинку українська команда успішно повернулася в єврокубки після зимової перерви та вирушить до Франції, маючи невелику перевагу. У домашньому матчі тижневої давності "гірники" здолали представника Ліги 1, здобувши перемогу з рахунком 2:1. За підсумками першого тайму тієї зустрічі Шахтар вів із перевагою в два м'ячі завдяки результативним ударам Дмитра Криськіва та Артема Бондаренка, який реалізував пенальті, але у другій половині дозволив супернику скоротити відставання.

Стиковий матч-відповідь Ліги Європи буде зіграний у Ренні на стадіоні Роазон Парк. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом. Переможець цього протистояння вийде в 1/8 фіналу турніру.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Ренн - Шахтар

Онлайн-трансляція буде доступна 23 лютого о 22:00 за Києвом

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 23 лютого і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Окрім того, в Україні поєдинок Ліги Європи у прямому ефірі буде показаний на платформі Megogo. На ISPORT.ua також буде доступна відео трансляція зустрічі.

Нагадаємо, що Шахтар вилетів у плей-офф Ліги Європи з групи Ліги чемпіонів. У головному європейському клубному турнірі "гірники" набрали шість очок і посіли третє місце у квартеті з мадридським Реалом (1:2, 1:1), німецьким Лейпцигом (4:1, 0:4) та шотландським Селтіком (1:1, 1:1).

Ренн подолав груповий етап Ліги Європи, не зазнавши жодної поразки у шести матчах - три перемоги та три нічиї. Французька команда фінішувала другою, пропустивши вперед турецький Фенербахче (2:2, 3:3) та випередивши кіпрський АЕК Ларнака (2:1, 1:1) і київське Динамо (2:1, 1:0).

Для Шахтаря та Ренна майбутній матч буде третьою очною зустріччю в історії. Окрім згаданого першого поєдинку у нинішньому плей-офф Ліги Європи, у 2005 році донецький клуб здобув перемогу 1:0 над французькою командою в групі Кубка УЄФА.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK