Манчестер Юнайтед - Барселона: онлайн-трансляція стикового матчу-відповіді Ліги Європи

Команди зустрінуться в поєдинку плей-офф Ліги Європи-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 23 лютого, 20:58
Манчестер Юнайтед - Барселона: онлайн-трансляція матчу / Getty Images
Манчестер Юнайтед - Барселона: онлайн-трансляція матчу / Getty Images

У четвер, 23 лютого, Манчестер Юнайтед і Барселона протистоятимуть один одному у матчі-відповіді раунду плей-офф Ліги Європи-2022/23.

Тиждень тому на Камп Ноу команди видали видовищний поєдинок, у якому не визначили сильнішого, завершивши зустріч результативною нічиєю 2:2. На початку другого тайму Маркос Алонсо вивів каталонців уперед, але Маркус Рашфорд досить швидко схилив шальки терезів вже на бік МЮ. Нападаючий манкуніанців спочатку відзначився сам, а згодом посприяв автоголу Жуля Кунде. Проте остаточний результат встановив Рафінья, вирівнявши становище в протистоянні.

Стиковий матч-відповідь Ліги Європи буде зіграний у Манчестері на стадіоні Олд Траффорд. Старт поєдинку запланований на 22:00 за київським часом. Переможець цього протистояння вийде в 1/8 фіналу турніру.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Манчестер Юнайтед - Барселона

Онлайн-трансляція буде доступна 23 лютого о 22:00 за Києвом

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 23 лютого і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом.

Окрім того, в Україні поєдинок Ліги Європи у прямому ефірі буде показаний на платформі Megogo. На ISPORT.ua також буде доступна відео трансляція зустрічі.

Нагадаємо, що Манчестер Юнайтед вийшов у стикові матчі Ліги Європи, посівши друге місце у своїй групі турніру. Манкуніанці поступилися першим рядком у квартеті Реалу Сосьєдад, обмінявшись із іспанцями ідентичними виїзними перемогами 1:0, і обійшли Шериф (2:0, 3:0) та Омонію (3:2, 1:0).

Барселона опинилася у плей-офф Ліги Європи після третього місця в групі Ліги чемпіонів. Каталонська команда поступилася у боротьбі за вихід із квартету Баварії (0:2, 0:3) та Інтеру (0:1, 3:3) й обігнала лише Вікторію Пльзень (5:1, 4:2).

Загалом у своїй історії Манчестер Юнайтед і Барселона провели між собою 14 єврокубкових матчів, і зараз перевага на боці каталонців. "Блаугранас" здобули шість перемог, зазнали трьох поразок, а ще п'ять поєдинків завершилися внічию.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK