МЮ - Барселона 2:1 огляд матчу та результат гри 23.02.2023

Центральний матч 1/16 фіналу Ліги Європи завершився на користь Манчестер Юнайтед.
2023 г., 23 лютого, 23:58
Getty Images
Getty Images

Без сумніву найбільше глядачів по всьому світу в вечір четверга спостерігали саме за цим матчем, який вартий точно не 1/16 фіналу будь якого турніру.

Перший тайм другого матчу між МЮ та Барселоною розпочався з атак в обидві сторони, але першими забили каталонці. Бруну Фернандеш допустив дуже дивну помилку і привіз в свої ворота пенальті.

Джерело: Getty Images

Роберт Левандовські перед ударом підскочив, чим можливо й збив Де Хеа, але іспанець дотягнувся до м'яча, та парирувати його не зміг.

Після цього майже 20 хвилин на МЮ володів ініціативою і атакував багато, але не дуже якісно. А ось в кінці першої половини тільки чудом (в нього є імена - Каземіро та Лісандро Мартінес) Барселона не забила другий гол.

Джерело: Getty Images

І ось відразу після перерви МЮ відповів своїм м'ячем. Дуже крута атака з переводом м'яча з лівого флангу в центр, Фред отримав передачу від Бруну, прийняв та неоковирно пробив правою прямісінько в кут.

В середині тайму МЮ провів ще одну гольову атаку. При чому, під час неї було завдано трьох ударів, і тільки з третьої спроби м'яч пролетів повз всіх захисників і голкіпера - відзначився Антоні.

У Барселони мало що виходило в наступні 15 хвилин, але кінцівка тайму знову була за каталонцями. Кульмінацією був удар Левандовські, який пробив Де Хеа, але Рафа Варан виніс м'яча з пустих воріт.

Джерело: Getty Images

Юнайтед перемогли і вибили Барселону з єврокубків, а самі продовжуть боротися за чотири трофеї. 

Статистика матчу МЮ - Барселона
1/16 фіналу Ліги Європи

Манчестер Юнайтед - Барселона 0:1
Голи: Фред, 47, Антоні, 73 - Левандовські, 18

Очікувані голи (xG): 1,31 - 1,24
Володіння м'ячем: 45% - 55%    
Удари (у ворота): 13(5) - 5(3)
Кутові: 1 - 2

Манчестер Юнайтед: Де Хеа — Ван-Біссака (Далот, 67), Варан, Мартінес, Шоу — Каземіро, Фред — Фернандеш, Веггорст (Антоні, 46), Санчо (Гарначо, 67) — Рашфорд (Мактоміней, 88)

Барселона: Тер Штеген — Араухо (Алонсо, 82), Кунде, Крістенсен, Бальде — Де Йонг, Бускетс, Кессьє — Рафінья (Фаті, 75), Левандовські, Роберто (Торрес, 70)


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK