"Феєнорд буде фаворитом": Йовічевіч оцінив результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи

Донецька команда протистоятиме нинішньому лідеру чемпіонату Нідерландів.
2023 г., 24 лютого, 21:25
Ігор Йовічевіч / ФК Шахтер Донецк
Ігор Йовічевіч / ФК Шахтер Донецк

Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч прокоментував результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи, за підсумками якого його команді в суперники дістався роттердамський Феєнорд.

"Першим відчуттям було те, що ми повертаємося до Роттердаму. Саме там розпочалась наша нова історія, і буде приємно повернутися до цього міста. А команда в суперника - топ, цього року Феєнорд лідирує в чемпіонаті. Немає легких противників, і ми поважаємо опонента. Нас очікують важкі матчі, і саме суперник буде фаворитом, але ми будемо битися до кінця і вірити, що диво може ще раз статися.

Читайте також: Йовічевіч: Це не демагогія і не порожні слова – Україно, це для тебе

Варто поглянути лише на склад та вартість футболістів суперника. Але фаворити не завжди виграють, хоча нам необхідно реально оцінювати стан справ. Питання в тому, що на полі протягом 95 хвилин може статися багато чого. Саме в день матчу слід показати, що ти кращий, - це наша філософія. Потрібно йти від матчу до матчу, щоб неможливе стало можливим.

Феєнорд ми сприйняли як хорошого суперника, але жоден із можливих варіантів не був легким. До матчів з нідерландцями будемо серйозно готуватися, але зараз на нас чекає гра проти Миная, це наш найближчий пріоритет", - наводить слова Йовічевіча офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, на ISPORT можна ознайомитися з повними результатами жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK