Шахтар - Фейєнорд: де дивитися матч 09.03.2023 Ліги Європи

Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися поєдинок, а також місце і час його проведення. Команди зустрінуться в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи-2022/23.
2023 г., 8 березня, 16:14
Шахтар / ФК Шахтер Донецк
Шахтар / ФК Шахтер Донецк

У четвер, 9 березня, відбудеться перший матч між Шахтарем і Фейєнордом у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.

Команда Ігора Йовічевіча успішно подолала перший етап плей-офф Ліги Європи. Зараз же на "гірників" чекає зустріч із нідерландським клубом, щоб пробитися в наступний етап турніру.

Матч відбудеться на стадіоні Війська Польського (Польща). Стартовий свисток поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Де дивитися матч Шахтар - Фейєнорд

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Ліги Європи Шахтар - Фейєнорд, де можна дивитися поточний хід протистояння. Матч розпочнеться 9 березня о 22:00 за київським часом.

Також на території України матч буде доступний для перегляду на OTT-платформі MEGOGO. Тут матч покаже канал "MEGOGO Футбол 1". Його також можна знайти на платформі Volia TV. На ISPORT.ua буде доступна відео онлайн-трансляція.

У своїй історії команди зіграють утретє. Уперше колективи грали 2017 року в рамках Ліги чемпіонів. У першій зустрічі групового етапу Шахтар обіграв суперника (2:1), а в другій зустрічі "гірники" здобули вольову перемогу над Фейєнордом (3:1).

Читайте також: Шахтар - Фейєнорд: прогноз на матч 09.03.2023 Ліги Європи

Де відбудеться матч Шахтар - Фейєнорд 

Поєдинок між Шахтарем і Фейєнордом відбудеться у Варшаві на стадіоні Війська Польського - домашній арені варшавської Легії. Вона була побудована в період з 1927 по 1930 роки.

На даний момент стадіон вміщує 31 800 глядачів. У майбутньому очікується розширення місткості до 33 тисяч.

Напередодні першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи Шахтар розгромив Металіст 1925 (7:0), а Фейєнорд мінімально обіграв Гронінген (1:0).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK