Шахтар - Фейєнорд: дивитися онлайн-трансляцію матчу 09.03.2023 Ліги Європи

Команди зустрінуться в поєдинку Ліги Європи-2022/23. Дивись відео онлайн трансляцію матчу Шахтар - Фейєнорд на ISPORT.ua.
2023 г., 9 березня, 11:06
Шахтар / ФК Шахтер Донецк
Шахтар / ФК Шахтер Донецк

У четвер, 9 березня, в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи відбудеться матч між донецьким Шахтарем і нідерландським Фейєнордом.

Команди проведуть двоматчеве протистояння, за підсумками якого визначиться учасник 1/4 фіналу турніру. 

Матч відбудеться на стадіоні Війська Польського (Польща). Стартовий свисток поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Шахтар - Фейєнорд

На ISPORT буде доступна безкоштовна текстова онлайн-трансляція матчу. Трансляція матчу Шахтар - Фейєнорд буде доступна в цій новині 9 березня і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься безплатно і будь-хто охочий може приєднатися.

Читайте також: Шахтар - Фейєнорд: прогноз на матч 09.03.2023 Ліги Європи

Крім того, в Україні матч 1/8 фіналу Ліги Європи між Шахтарем і Фейєнордом покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Донецький Шахтар опинився в Лізі Європи за підсумками виступу в групі Ліги чемпіонів. Колектив Йовічевіча посів третє місце в групі з Реалом, Лейпцигом і Селтіком. Нідерландський клуб у групі Ліги Європи посів перше місце, обійшовши Штурм, Лаціо і Мідтьюлланнд.

У рамках стикових протистоянь Шахтар за сумою двох зустрічей обіграв Ренн (3:3, 5:4 по пенальті), а Фейєнорд потрапив до 1/8 фіналу напряму.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK