Шахтар - Фейєнорд 1:1 Відео голів та найкращих моментів матчу Ліги Європи 09.03.2023

До вашої уваги відео голів та відеоогляд єврокубкового матчу донецького клубу.
2023 г., 10 березня, 00:42
Шахтар - Фейенорд / Getty Images
Шахтар - Фейенорд / Getty Images

У четвер, 9 березня, у рамках матчу 1/8 фіналу Ліги Європи Шахтар зустрічався з Фейєнордом. Матч завершився внічию з рахунком 1:1.

У першому таймі донецький клуб не зумів показати себе найкращою командою. "Гірники" володіли ініціативою, але при цьому практично не створювали небезпечних моментів біля воріт суперника.

Пізніше Фейєнорд все ж таки зібрався і почав більше володіти м'ячем і більше атакувати українську команду.

Друга половина почалася так само, як закінчилася перша - атаками Фейєноорда. Анатолій Трубін та вся лінія оборони працювали не покладаючи рук та ніг, відбиваючись від атак одна за одною.

Незважаючи на домінування Фейєноорда, забив Шахтар. Донеччани заробили кутовий і після дуже поганої подачі Ракицький змушений був мало не лягти на газон, щоб ударити головою. Але вдарити нею він так і не зміг, проте після удару об його спину снаряд полетів по шикарній траєкторії прямо у ворота суперника.

"Гірники" одразу ж сіли у глуху оборону, що було помилкою. Суперник хоч і мав мало часу, щоб відігратися, зробити це встиг – проста подача з флангу та точний удар головою. Могли гравці з Нідерландів і зовсім вирвати перемогу, але на більше їх все ж таки не вистачило.

До вашої уваги відеоогляд матчу Шахтар - Фейєнорд:

Статистика матчу Шахтар - Фейеноорд в Лізі Європи

Шахтар - Фейєнорд 1:1
Гол: Ракицький, 79 - Бульяуде, 88

  • Очікувані голи: 0,28 - 2,12
  • Володіння м'ячем: 41% - 59%
  • Удари по воротам: 5 - 21
  • Удари в площину: 1 - 6

Шахтар: Трубін — Тейлор, Матвієнко, Ракицький, Топалов — Степаненко — Зубков (Швед, 77), Бондаренко (Назарина, 90), Судаков (Петряк, 90), Криськів (Джурасек, 62) — Траоре (Келсі, 61).

Феєнорд: Велленройтер — Педерсен (Траунер, 58), Гертрейда, Ганцко, Гартман — Віффер, Кекчю, Шиманські (Пайшан, 74) — Джаханбахш (Бульяуде, 87), Данило, Ідріссі (Ділросун, 74).

Попередження: Віффер

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK