Фейєнорд - Шахтар: дивитися онлайн-трансляцію матчу 16.03.2023 Ліги Європи

Команди зустрінуться в поєдинку Ліги Європи-2022/23. Дивись відео онлайн трансляцію матчу Фейєнорд - Шахтар на ISPORT.ua.
2023 г., 16 березня, 19:00
Феєнорд - Шахтар  / ФК Шахтер Донецк
Феєнорд - Шахтар / ФК Шахтер Донецк

У четвер, 16 березня, в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи відбудеться матч між нідерландським Фейєнордом і донецьким Шахтарем.

Команди проведуть двоматчеве протистояння, за підсумками якого визначиться учасник 1/4 фіналу турніру. У першій зустрічі було зафіксовано нічию - 1:1, тож доля пари визначиться в Нідерландах.

Матч відбудеться на стадіоні Фейєнорд у Роттердамі. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Фейєнорд - Шахтар

На ISPORT буде доступна безкоштовна текстова трансляція матчу. Трансляція поєдинку Фейєнорд - Шахтар буде доступна в цій новині 16 березня і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 19:45 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься безплатно і будь-хто охочий може приєднатися.

Читайте також: Фейєнорд - Шахтар: прогноз на матч 16.03.2023 Ліги Європи

Крім того, в Україні матч 1/8 фіналу Ліги Європи між Фейєнордом і Шахтарем покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Донецький Шахтар опинився в Лізі Європи за підсумками виступу в групі Ліги чемпіонів. Колектив Йовічевіча посів третє місце в групі з Реалом, Лейпцигом і Селтіком. Нідерландський клуб у групі Ліги Європи посів перше місце, обійшовши Штурм, Лаціо і Мідтьюлланнд.

У рамках стикових протистоянь Шахтар за сумою двох зустрічей обіграв Ренн (3:3, 5:4 по пенальті), а Фейєнорд потрапив до 1/8 фіналу напряму.

Напередодні матчу-відповіді нідерландський колектив обіграв Волендам (2:1) у рамках національного чемпіонату, а Шахтар розгромив Кривбас (3:0) у поєдинку УПЛ.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK