Йовічевіч: Повернутися в Роттердам, де все починалося, - це знак

Наставник "гірників" висловився про протистояння з Феєнордом у Лізі Європи.
2023 г., 15 березня, 20:44
Ігор Йовичевіч / ФК Шахтер Донецк
Ігор Йовичевіч / ФК Шахтер Донецк

Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Феєнорда (перша гра - 1:1).

За словами фахівця, у команди є запас, який завтра потрібно показати.

"Морально команда точно готова до такого рівня змагань. Ми знаємо рівень матчу, після зустрічі у Варшаві зробили певні корективи. Перша гра вийшла важкою, але сподіваємося, що тоді ми не показали свій найкращий футбол.

Думаю, у нас є запас потенціалу для свого найкращого футболу. Завтра будемо битися з першої до останньої хвилини. Є хороший колектив, який неодноразово показував себе добре в матчах, де не був фаворитом. Ми приїхали виграти матч, однак це буде дуже важко зробити, адже на стадіоні Феєнорда завжди фантастична публіка й атмосфера, але ми готові".

Читайте також: Фейєнорд - Шахтар: прогноз на матч 16.03.2023 Ліги Європи

Йовічевіч висловився про те, що свою першу гру з Шахтарем провів саме в Роттердамі.

"Учора було рівно вісім місяців із першого дня збору. Триває подорож, побудова нового колективу і фундамент нового проєкту. Уже є міцний фундамент і світле майбутнє, хоча ми тільки на початку становлення. У перший рік показали, що тут гравці з характером і вони можуть іти до найвищих цілей - Ліги чемпіонів і Ліги Європи

Ми вже грали з Лейпцигом за вихід в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, зараз граємо за вихід у чвертьфінал Ліги Європи - це хороший знак як для першого сезону.

Повернутися в Роттердам, де все починалося, - це знак, можливо. Після матчу буде зрозуміло, хороший чи ні, але віримо, що все має бути добре. Футболісти повинні зрозуміти, що завтра потрібно провести найкращу гру в кар'єрі".

Наставник Шахтаря висловився про можливу серію пенальті в протистоянні з Феєнорда.

"Пенальті - це лотерея, спокій і впевненість, що ти відіб'єш або заб'єш. Якщо це вдалося зробити кілька разів на тренуванні, це ще нічого не означає. Усе відбувається в моменті. Тоді в Ренні ми забили гол на останніх хвилинах і мали над суперником психологічну перевагу.

Пенальті - момент психології, твої тренування вчора не означають, що ти краще виконаєш одинадцятиметровий сьогодні. Уся справа в спокої та впевненості", - зазначив Йовічевіч.

Нагадаємо, на ISPORT.ua буде доступна онлайн-трансляція матчу, яка буде доступна завтра, 16 березня, о 19:45 за Києвом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK