"Усе, що летіло по воротах - усе залетіло": Йовічевіч оцінив поразку Шахтаря від Фейєноорда

Наставник донецької команди висловився про фіаско в Лізі Європи.
2023 г., 17 березня, 07:25
Ігор Йовичевіч / ФК Шахтер Донецк
Ігор Йовичевіч / ФК Шахтер Донецк

Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч підбив підсумки матчу з Феєнордом (1:7) у рамках повторної зустрічі 1/8 фіналу Ліги Європи.

За словами фахівця, його підопічні зробили все, щоб здобути позитивний результат, але не вийшло.

"Одна команда була кращою за нас, і це був Феєнорд. Повинні привітати Феєнорд із гарною грою. Бувають такі дні, це футбол. За останній час є приклади і Манчестер Юнайтед, і Лейпцига. Ми щонайменше забили гол, а вони навіть не забили, тому і найкращі команди програють.

Це один день, який я повинен пройти як тренер. І хочу вибачитися перед українськими вболівальниками, які сподівалися на нас, на сьогоднішній прохід. На жаль, вийшов такий матч. Маю зробити багато висновків, де я візьму відповідальність на себе як тренер, не ховаючись за цим результатом. Але ми віддали максимум сил, які мали сьогодні. Просто віддали хлопці всі сили".

Йовічевіч заявив, що суперник покарав за кожну помилку.

"Цього не було достатньо, і це було видно в кожному єдиноборстві - карали нас за кожну помилку. Це був визначальний фактор. За 2:0 у нас було кілька моментів, коли могли зайти в гру, - два моменти Судакова. Але третій гол із пенальті - це було занадто психологічно, щоб ми весь час залишалися в грі.

Це для нас перший досвід, десятий матч у нинішньому євросезоні, Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Були й ключові матчі за прохід: із Селтіком, коли вийшли з групи, потім Ренн обіграли. Але сьогодні ми натрапили на найкращу команду, у якої все, що летіло по воротах - усе залетіло. І повинні віддати належне, тому що Феєнорд - це топ-команда на сьогоднішній день".

Читайте також: Шахтар повторив власний антирекорд із пропущених голів у єврокубках

Наставник "гірників" зазначив, що радий, що його команда досягла такого результату в єврокубковому сезоні.

"Ми щасливі, що пройшли цей шлях: перший рік у таких умовах, де ми живемо, де подорожуємо по 24 години на матч, ми віддали повністю всі сили. А Феєнорд вітаю з хорошою грою, з хорошою командою і бажаю вам успіхів", - зазначив Йовічевіч.

Нагадаємо, на ISPORT.ua доступне відео голів та огляд матчу Феєнорд - Шахтар.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK