Тен Хаг розповів про травми Варана та Мартінеса, отримані в матчі проти Севільї

Манчестер Юнайтед може на тривалий період втратити пару основних центрбеків.
2023 г., 14 квітня, 01:09
Лісандро Мартінес / Getty Images
Лісандро Мартінес / Getty Images

Останні 10 хвилин матчу проти Севільї стали справжнім кошмаром для Манчестер Юнайтед.

Ведучи в рахунку 2:0, манкуніанці за вказаний час пропустили два автоголи і втратили через травму основного центрбека в особі Лісандро Мартінеса. Спочатку могло здатися, що аргентинець порвав ахіллове сухожилля, але за словами головного тренера МЮ Еріка тен Хага, це був не ахілл.

"Через травми ми втратили ритм гри. У першому таймі ми грали дуже добре, з великою впевненістю. Ми повинні були забивати більше", - цитує нідерландця utdreport.

"Коли Ліча Мартінес падає на газон без участі суперника, це виглядає не дуже здорово. Я не можу сказати, що це таке, але це не ахілл. Ні, це не та зона (ноги)".

Тен Хаг також розповів, навіщо він зробив свої заміни і чому він змінив у перерві Рафаеля Варана - як виявилося, француз також отримав травму.

"Рафа (Варан) травмувався. (Антоні) Марсьяль довго не грав, тому нам довелося замінити його на 60-й хвилині. Бруно (Фернандеш) отримав попередження від рефері про другу жовту, те саме стосується і Антоні. Я мав зробити заміни, іншого вибору не було”.

Читайте також: Манчестер Юнайтед - Севілья 2:2 відео голів та найкращих моментів матчу Ліги Європи

Нагадаємо, що через різні травми Ерік тен Хаг у цій грі не міг розраховувати на Алехандро Гарначо, Скотта МакТомінея, Маркуса Решфорда, Люка Шоу та Донні ван де Бека.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK