Севілья - Ювентус: дивитися онлайн-трансляцію матчу 18.05.2023 1/2 фіналу Ліги Європи

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між Севільєю та Ювентусом у півфіналі Ліги Європи.
2023 г., 18 травня, 09:10
Севілья - Ювентус: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images
Севілья - Ювентус: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images

У четвер, 18 травня, Севілья прийме на своєму полі туринський Ювентус у рамках матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи сезону-2022/2023.

Перша зустріч команд тиждень тому в Італії завершилася внічию 1:1.

Матч-відповідь у протистоянні іспанського й італійського клубів відбудеться в Севільї на стадіоні Рамон Санчес Пісхуан. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Севілья - Ювентус

Трансляція поєдинку 1/2 фіналу Ліги Європи між Севільєю та Ювентусом буде доступна у цій новині 18 травня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Онлайн-трансляція проходитиме на платформі MEGOGO.

Ювентус опинився в Лізі Європи нинішнього сезону, проваливши виступ у Лізі чемпіонів, де всього з трьома очками посів третє місце в групі, пропустивши вперед Бенфіку й ПСЖ та випередивши лише за додатковими показниками Маккабі Хайфу. У попередньому раунді плей-офф ЛЄ "б'янконері" пройшли Нант (1:1, 3:0), у 1/8 фіналу здолали Фрайбург (1:0, 2:0), а у чвертьфіналі обіграли лісабонський Спортінг (1:0, 1:1).

Севілья також виступала в Лізі чемпіонів і стала третьою в квартеті, де вище за неї опинилися Манчестер Сіті й Боруссія Дортмунд, а позаду залишився Копенгаген. У раунді плей-офф Ліги Європи "рохібланкос" взяли гору над ПСВ (3:0, 0:2), у 1/8 фіналу обіграли Фенербахче (2:0, 0:1), а в 1/4 фіналу виявилися сильнішими за Манчестер Юнайтед (2:2, 3:0).

У своїй історії Севілья та Ювентус провели між собою п'ять матчів. Наразі перевага у особистих зустрічах на боці туринського клубу: дві перемоги проти однієї поразки та двох нічиїх.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK