Баєр - Рома: дивитися онлайн-трансляцію матчу 18.05.2023 1/2 фіналу Ліги Європи

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між Баєром і Ромою в півфіналі Ліги Європи.
2023 г., 18 травня, 09:40
Баєр - Рома: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images
Баєр - Рома: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images

У четвер, 18 травня, леверкузенський Баєр зустрінеться на своєму полі з Ромою в рамках матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи сезону-2022/2023.

Перший поєдинок у Римі тиждень тому завершився перемогою господарів із рахунком 1:0.

Матч-відповідь у протистоянні німецької та італійської команд буде зіграний у Леверкузені на БайАрені. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Баєр - Рома

Трансляція поєдинку 1/2 фіналу Ліги Європи між Баєром і Ромою буде доступна у цій новині 18 травня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Онлайн-трансляція проходитиме на платформі MEGOGO.

Рома у нинішньому сезоні розпочала свій шлях у Лізі Європи з групового етапу, де посіла друге місце у своєму квартеті, пропустивши вперед Бетіс та обійшовши Лудогорець та ГІК. У попередньому раунді плей-офф римська команда здолала Зальцбург (0:1, 2:0), у 1/8 фіналу виявилася сильнішою за Реал Сосьєдад (2:0, 0:0), а в чвертьфіналі пройшла Феєнорд (0:1, 4:1 д.ч.).

Баєр вилетів у Лігу Європи з Ліги чемпіонів, де став третім у своїй групі, поступившись першими двома місцями Порту й Брюгге і випередивши мадридський Атлетіко. У раунді плей-офф ЛЄ леверкузенці взяли гору над Монако (2:3, 3:2, 5:3 пен.), у 1/8 фіналу пройшли Ференцварош (2:0, 2:0), а в 1/4 фіналу обіграли Юніон Сент-Жиллуа (1:1, 4:1).

Загалом у своїй історії Баєр і Рома провели між собою п'ять матчів, і зараз невелика перевага на боці італійської команди: дві перемоги проти однієї поразки, ще два поєдинки завершилися внічию.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK