Зоря - Славія 2:1: огляд матчу та результат гри 31.08.2023

Луганський клуб повернув інтригу та до кінця боровся за те, щоб виступати на груповому етапі Ліги Європи.
2023 г., 31 серпня, 22:03
Зоря Луганськ / https://twitter.com/ZoryaLondonsk
Зоря Луганськ / https://twitter.com/ZoryaLondonsk

У четвер, 31 серпня, у Любліні відбувся матч-відповідь раунду плей-оф Ліги Європи між луганською Зорею і празькою Славією.

Після першої зустрічі цих команд шанси у "чорно-білих" хоч і залишалися, але їх було мало. Проте це не завадило луганчанам повернути інтригу у протистояння.

По ходу першого тайму Зоря звела нанівець усі зусилля чехів у першій грі.

Спочатку на 32-й хвилині шикарний дальній постріл вдався Данилу Алефіренку. А потім українці подвоїли свою перевагу.

Роман Вантух у підкаті у центрі поля відібрав м'яч, а Денис Антюх втік у контратаку. Увірвавшись у штрафний майданчик, він наважився пробити з гострого кута, до чого не був готовий Ондржей Коларж - м'яч влетів у ближній кут.

Після перерви Славія очікувано пішла відіграватися, до чого Зоря була готова. Але, на жаль, гравці луганського колективу знову пропустили останні десять хвилин, і знову чехи скористалися перевагою на другому поверсі.

Лукаш Масопуст навісив у штрафний майданчик, де Матей Юрасек, який вийшов на заміну, продавив Ігоря Кирюханцева і головою пробив точно під поперечину - Микита Турбаєвський виявився безсилим у цій ситуації.

Номінальні господарі поля мали шанс перевести гру у додатковий час, але Ігор Горбач не зумів переграти Коларжа з близької відстані.

Незважаючи на поразку, Зоря не залишає єврокубки. Вилетівши з Ліги Європи, "чорно-білі" виступатимуть на груповому етапі Ліги конференцій. А Славія у свою чергу взяла гору над другим українським колективом за одну кваліфікацію.

Статистика матчу-відповіді Зоря - Славія раунду плей-оф Ліги Європи

Зоря – Славія 2:1 (за сумою двох зустрічей 2:3)
Голи: Алефіренко, 32, Антюх, 41 - Юрасек, 83.

Володіння м'ячем: 38% – 62%
Удари: 5 - 6
Удари у площину: 3 - 4
Фоли: 10 - 11
Атаки: 76 - 102

Зоря: Турбаєвський - Кирюханцев, Джордан, Батагов, Снурніцин, Вантух - Алефіренко (Волошин, 67), Мишньов (Чурко, 81), Яцик (Дришлюк, 46), Антюх (Горбач, 81) - Герреро.

Славія: Коларж – Масопуст, Огбу (Шевчик, 46), Влчек, Провод (Томич, 81) – Голеш, Дорлі, Доудера (Юрасек, 46), Зафейріс, Шранц (Тіджані, 73) – ван Бюрен (Юречка, 56).

Попередження: Снурніцин.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK